Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2009, 17:04   #80
reasonTHC
Zbanowany

Data dołączenia: 24 12 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shamanus Pokaż post
@reasonTHC
W każdym poście kogoś obrażasz, więc nie pisz głupot, a może nie wiesz co piszesz nawet. Od tego są specjaliści, jak ktoś juz napisał. Czemu w każdym poście piszesz "szczylu? Tak Cię obiad wołają w zakładzie dla nieletnich z neostradą? A co do palka to chyba zero za dużo. Widocznie za długo siedziałeś przy kompie i kumpel z poprawczaka Ci łbem o klawiature i w to zero tak perfidnie Twój pierwszy post? Oczywiście bluzgasz. Nawet się na temat nie wypowiedziałeś. Widać, że dzieciaku masz problemy z sobą. Krój chleb łokciem i mieszaj głową bigos, a będzie tak dalej To Ciebie wszyscy biją, poniewierają Tobą i jesteś ciotą, a to nie jest śmieszne, ale nie musisz się wyżywać na na forum. Rób tak w RLu, i zobaczymy.. Krój chleb łokciem i mieszaj głową bigos, a będzie tak dalej Nikt Cię tu nie chce frajerze!
Hahaha xd fajnie post piszesz btw.
Powiem szczerze moze szukasz przyjaciol moze, chcesz byc fajny nie wiem nie wnikam, ale nie ruszaja mnie "szczyloskie" teksty.

Szczylu.

<3 jaka napina xD

A co do tematu, darmozjadom (FACCom) nie powinno sie dawac nic, malo tego powinno sie im wszystko zabrac, powinni miec ogranicznik lvla na 2, i najlepiej zeby w ogole pisac nie mogli, to by bylo 100% mniej pliks fri itanz eyey pl? pl? pl?

Tyle, szczyle.

co rym w (cenzura - zeby nie bylo ze jestem goloslowny) xd

A tak w ogole lubie jak "probujecie" mnie cisnac, posmiac sie mozna, jak ktos pisze o bigosie i mysli ze dostanie admina na forum za to ze "jes fainy". xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Ostatnio edytowany przez reasonTHC - 12-02-2009 o 17:11.
reasonTHC jest offline   Odpowiedz z Cytatem