Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shamanus
@reasonTHC
W każdym poście kogoś obrażasz, więc nie pisz głupot, a może nie wiesz co piszesz nawet. Od tego są specjaliści, jak ktoś juz napisał. Czemu w każdym poście piszesz "szczylu? Tak Cię obiad wołają w zakładzie dla nieletnich z neostradą? A co do palka to chyba zero za dużo. Widocznie za długo siedziałeś przy kompie i kumpel z poprawczaka Ci łbem o klawiature i w to zero tak perfidnie  Twój pierwszy post? Oczywiście bluzgasz. Nawet się na temat nie wypowiedziałeś. Widać, że dzieciaku masz problemy z sobą. Krój chleb łokciem i mieszaj głową bigos, a będzie tak dalej To Ciebie wszyscy biją, poniewierają Tobą i jesteś ciotą, a to nie jest śmieszne, ale nie musisz się wyżywać na na forum. Rób tak w RLu, i zobaczymy.. Krój chleb łokciem i mieszaj głową bigos, a będzie tak dalej Nikt Cię tu nie chce frajerze!
|
Hahaha xd fajnie post piszesz btw.
Powiem szczerze moze szukasz przyjaciol moze, chcesz byc fajny nie wiem nie wnikam, ale nie ruszaja mnie "szczyloskie" teksty.
Szczylu.
<3 jaka napina xD
A co do tematu, darmozjadom (FACCom) nie powinno sie dawac nic, malo tego powinno sie im wszystko zabrac, powinni miec ogranicznik lvla na 2, i najlepiej zeby w ogole pisac nie mogli, to by bylo 100% mniej pliks fri itanz eyey pl? pl? pl?
Tyle, szczyle.
co rym w (cenzura - zeby nie bylo ze jestem goloslowny) xd
A tak w ogole lubie jak "probujecie" mnie cisnac, posmiac sie mozna, jak ktos pisze o bigosie i mysli ze dostanie admina na forum za to ze "jes fainy". xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd