Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2009, 19:39   #13327
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 218
Poziom mag.: 82
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Linari_Back Pokaż post
O czym ty plebie opowiadasz nie chce mi sie was podsumowywac pol glowki bo jestescie bandą tepakow i glupich boterow a szczegolnie ty montura.
A co do wojny i padania i huj ze padamy i tracimy combo a wy odrabiacie i expicie mi to naprawde nie przeszkadza a pozatym ty lamusie doszedles do wojny w takim momencie kiedys niewiesz nawet jak nalezec do tej strony gorszej bo zaczeles grac kiedy Vision jest na lepszej pozycji(Voyphox) przyjdzie co do czego to was rozjebiemy a z waszych cial zrobie napis FAIL nudne SKurwysyny elo =]
Znaczy sie powiem Ci tak. Nie widze powodu dla ktorego kogokolwiek tutaj obrazasz. Kazdy wybiera sposob w jaki gra w ta gre. Nie przeszkadza Tobie ze padasz - prosze bardzo !! Ale innych jednak to zniecheca to walki. Ciagle porazki, brak sukcesow. Nie wmowisz mi ze posiadacie ten sam sklad co na poczatku, coraz wiecej szwedow w Waszych szeregach. Nie mowie ze to zle, ale w koncu jak sie skonczy kasa to i szwedow nie bedzie. Chyba ze beda mane na foodzie regenerowac. No ale przekonamy sie z czasem kto ma racje. A, no i ja nie dochodzilem do wojny, tylko wojna do mnie doszla.