Ściągną ktoś juz wczorajsza rozmowe/wymiane zdan/groźby Smerfa z Gremarem ?
Ile osób by chciało z was zeby skonczyl sie booting na naszym kochanym serwie ?
Widok z Gremara, Sowx'a(osoby najwiecej wypowiadajace sie w danej sprawie) :
Gremar twierdzil ze przez smerfa i jeszcze 4ki MEGA BOTÓW nie można gdzie expic. Twierdzi że sytuacja na serwie jest kiepska, ekonomia słaba. Nakłania Katrile i reszte graczy do głosowania o skończenie botowania. Planuje wprowadzic zeby każda osoba miala po 1<!!> boot knighcie. Chce zeby Smerfu "nie zarabiał tyle", mając i tak zysk 70kk w 3 doby (chyba na wszystkich serwach ale czort tam wi ).
Widok Smerfa, Zwidka(osoby najwiecej wypowiadajace sie w danej sprawie):
Uważaja że to nic nie zmieni. Smerf mowi że i tak bedzie botowal bo niedlugo reszta idzie do szkoly a on nie. Twierdzi ze jak by to sie utrzymalo (kazdy po 1 bot knajcie) on i tak by robil wiecej bott-Knajtów tylko ze na publick expowiskach by botowal. Smerfu i Zwidki twierdza że Gremar ich atakuje pozbawiajac zarobków (allegro.pl). Twierdza ze gremar chce wiecej zarobic bo ceny GP pójdą w górę.
Widok neutrali: Przydupasy Gremara glosuja (nie botom)
Przydupasy Smerfa&Zwidka glosuja (tak botom)
Normalni głosuja (nie botom)
Mój Widok(moje zdanie):
Gremara wcale nie obchodzi czy TY, ON, ONI, TWOJA STARA bedą mieli gdzie expic. Powiedzcie czy 287RP obchodzi czy 100+ MS,ED mają gdzie expic ? On wchodzi na frosty i je ma. On wchodzi na frosty mówi ze jest next i też je ma. Ktoś mu sie przeciwstawi z mniejszych leveli? Raczej nie. On chce żeby Ci co duuuuzo wiecej zarabiaja od niego na Tibi wycofali sie i on bedzie miał wieksze zyski ponieważ kasy bedzie mniej na serwerze i bedzie chodzila drożej (SOWX SAM SIE DO TEGO PRZYZNAL ZE CHCE 20kk PUSCIC PO 3ZL ALE NIE MOZE).Jeżeli smerfa by nie było na furorze i kasa poszła by w góre z np. (1.5zl na 3.zl) Gremarowi zyski wzrosna odrazu o 100%. Ale ja sie z nim zgodze zeby nie było botterów ale niech nie gada ze wczoraj "bezinteresownie" walczyl o BETTER FURORA, bo w taki huj nie uwierze. Gremar mial troche racji. Mógłbys Smerfu sie z furory wyniesc, zbiedniec nie zbiedniejesz, ale z drugiej strony ciekawe jak by Gremar tyle bocil to czy by chcial zeby mu fundusze zabierali.Jak gremar chce zmienic swiat to niech sam przestanie botowac.
Podsumowanie(MOJE):
Jesteście materialistami, wczoraj nie rozmawialiscie żeby polepszyc serwer tylko kłucilicie sie o kase i o nic wiecej. Czy z tego bedzie wojna ? Chyba raczej nie. Narazie co niektórzy dostali od smerfa w łape i cicho siedza(takie cwiekrkanie). SZUJA BEDZIE SZUJA. Wy juz co niektórzy nie gracie dla przyjemnosci tylko po to żeby jak najwiecej zarobic/zabocic i sprzedac przy okazji likwidujac konkurecje. Weźcie sie kurwa lepiej za normalna robote, bo ta gra juz tak wam ryje beret jak po dopalaczach (dopalacz.vis pzdr!)
|