Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2009, 21:01   #7304
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Dla tego tematu założyłem to konto. Powiem wam tylko tyle, że Arsenal ma najgorszych fanów w Polsce

@Edit

Naszło mnie - czy wy, kurwa mać, nie widzicie, że inne drużyny też mają dobrych młodych zawodników? Rafael, Fabio, Welbeck, Campbell, Evans (!) i da się podciągnąć kilku innych, ale to już nie ma sensu. Do tego przecież taki Rooney, Tevez, Cristiano Ronaldo, Nani czy Anderson to też sama młodość. Evra, Vidic i reszta też jeszcze długo pogra. Najgorsze co nas spotka z waszej strony, to to samo, co prezentuje w tym sezonie Liverpool (mówie tu oczywiście o sytuacji, w której nie kupicie nowych zawodników do pierwszego składu). W najbliższej przyszłości odejdzie tylko Giggs, Scholes i Neville (zaznaczając, że ten ostatni niemalże już całkiem wypadł ze składu, a pierwsi dwaj i tak już nie wyrabiają). Berbatov i Carrick mimo wszystko nie są tak starzy, będą grali na NAJWYŻSZYM poziomie jeszcze pare ładnych lat.

@Edit 2

Mało tego, w tym sezonie potwierdziliście, że nie liczycie się w ogóle w walce o mistrza Anglii, rozgrywki zagraniczne udają wam się wtedy (a i tak nie do końca), jeśli macie szczęście w losowaniu (do tego dochodzą kontuzje itp. itd.), a puchary krajowe są przez wszystkie zespoły traktowane ze sporym dystansem - a Wenger znając sytuację walczy na tych frontach, bo wie, że nie wiele ugra. Przez najbliższy czas macie szansę aby mieć silniej obsadzone tylko kilka pozycji: lewe skrzydło (koniec Giggsa, wachania formy Naniego, zostaje Park); prawa obrona (koniec Nevillea, jest Brown i będzie Rafael); środek pomocy (mówię tu o jednej pozycji, bo jeśli Fabregas nie odejdzie, bo i tak się wszystko zrównoważy). Do tego równa lewa strona obrony.

@Edit 3

Jeśli Yoh teraz nazwie mnie debilem, bez podania jakichkolwiek argumentów (lub poda takie, które można podważyć w bardzo prosty sposób), to pierwsza część mojego postu zostanie potwierdzona w 100%. Dotyczy to też jego kumpli, jeden ma avatar z Fabregasem, a drugi z jakimś wilkiem.

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 12-02-2009 o 21:24.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem