Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2009, 21:31   #7305
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Dobra.
Cytuj:
Rafael, Fabio, Welbeck, Campbell, Evans (!) i da się podciągnąć kilku innych, ale to już nie ma sensu.
No i ? Sorry, ale jakoś przemawia do mnie tylko ten młody prawy obrońca, no Rafael. Reszta imho to poziom takiego Bentleya. W sam raz na spadający Tottenham.

Cytuj:
Do tego przecież taki Rooney, Tevez, Cristiano Ronaldo, Nani czy Anderson to też sama młodość.
Przy Nanim i Andersonie zacząłem się śmiać.

Cytuj:
Mało tego, w tym sezonie potwierdziliście, że nie liczycie się w ogóle w walce o mistrza Anglii
Smutne, ale prawdziwe. Tak to jest, jak sprzedaje się Hleba, Gilberto i puszcza za darmo Flaminiego. Pociesza mnie to, że Wenger powoli otwiera oczy i widzi, że źle się dzieje.

Cytuj:
rozgrywki zagraniczne udają wam się wtedy (a i tak nie do końca), jeśli macie szczęście w losowaniu
Hm ?
Porto, Fenerbahce, nawet to Dynamo - to nie są wcale tacy łatwi rywale. A Arsenal zawsze miał pecha do europejskich pucharów.

Cytuj:
Do tego równa lewa strona obrony.
Może teraz, gdy Clichy ma dołek, tak, ale gdy Gael gra na swoim normalnym poziomie, Evra jest przy nim nikim. Poprzedni sezon to udowodnił.

Cytuj:
W najbliższej przyszłości odejdzie tylko Giggs, Scholes i Neville
No dobra, na prawą stronę macie Rafaela. A kto do środka ? Żywy trup Hargreaves czy arcyprzeciętny Fletcher ? To samo tyczy się Giggsa - bo jeśli na jego pozycji nie będzie grał Ronaldo, to kogo tam dacie ? Bezproduktywnego Parka czy antykreatywnego Naniego ?