Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Dobra.
No i ? Sorry, ale jakoś przemawia do mnie tylko ten młody prawy obrońca, no Rafael. Reszta imho to poziom takiego Bentleya. W sam raz na spadający Tottenham.
|
Rafael już teraz jest na poziomie Bentleya, który był swego rodzaju hitem tamtego sezonu. Da Silva będzie zawodnikiem na poziomie ~Daniego Alvesa.
Cytuj:
Przy Nanim i Andersonie zacząłem się śmiać.
|
Nani posiada wielkie umiejętności, brakuje mu tylko ogrania i boiskowego sprytu, a wszystko przyjdzie z wiekiem i nabytym doświadczeniem. Anderson też się rozwinie, a już jest dobrym zawodnikiem, który udowodnił, że liga angielska mu pasuje.
Cytuj:
Smutne, ale prawdziwe. Tak to jest, jak sprzedaje się Hleba, Gilberto i puszcza za darmo Flaminiego. Pociesza mnie to, że Wenger powoli otwiera oczy i widzi, że źle się dzieje.
|
To nie wymaga komentarza. Mogę dodać, że to nikogo nieusprawiedliwia.
Cytuj:
Hm ?
Porto, Fenerbahce, nawet to Dynamo - to nie są wcale tacy łatwi rywale. A Arsenal zawsze miał pecha do europejskich pucharów.
|
Porto, Fenerbache czy Dynamo to są właśnie SŁABIACY Z LIGI MISTRZÓW!
Cytuj:
Może teraz, gdy Clichy ma dołek, tak, ale gdy Gael gra na swoim normalnym poziomie, Evra jest przy nim nikim. Poprzedni sezon to udowodnił.
|
Gael chyba wpadł do Rowu Mariańskiego. Clichego można zaliczyć do tej samej klasy. Reprezentacja tylko to potwierdza. Z czasem to się wyrówna.
Cytuj:
No dobra, na prawą stronę macie Rafaela. A kto do środka ? Żywy trup Hargreaves czy arcyprzeciętny Fletcher ? To samo tyczy się Giggsa - bo jeśli na jego pozycji nie będzie grał Ronaldo, to kogo tam dacie ? Bezproduktywnego Parka czy antykreatywnego Naniego ?
|
Hargreaves, Anderson, Park, Tosic, Nani, Fletcher, Gibson, Martin, Hewson, Possebon, Gray, Cleverley, Drinkwater, Derbyshire, Llajic <- w każdym albo są nadzieje (których nie spełni ponad połowa), albo już są dobrymi piłkarzami.
@Edit
Do tego całkiem możliwa jest gra Rooneya na lewym skrzydle lub Teveza na prawym (zmiana taktyki na 4-3-3, gdzie rolę skrzydłowych będą pełnić właśnie Roo i Ronaldo).
YOH IST KRIEG ;[
@Edit 2 - "kontrargument"
Grając w FM'a Manchesterem City (no co... dużo kasy mają!) zauważyłem, że Arsenal to najmocniejsza drużyna w lidze, nie dość, że strzelają najwięcej, to jeszcze tracą najmniej, a co sezon stają się silniejsi. Mało tego! Kupują nowych graczy! Przegraliśmy ; (