Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2009, 22:09   #7307
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Dobra.

No i ? Sorry, ale jakoś przemawia do mnie tylko ten młody prawy obrońca, no Rafael. Reszta imho to poziom takiego Bentleya. W sam raz na spadający Tottenham.
Rafael już teraz jest na poziomie Bentleya, który był swego rodzaju hitem tamtego sezonu. Da Silva będzie zawodnikiem na poziomie ~Daniego Alvesa.

Cytuj:
Przy Nanim i Andersonie zacząłem się śmiać.
Nani posiada wielkie umiejętności, brakuje mu tylko ogrania i boiskowego sprytu, a wszystko przyjdzie z wiekiem i nabytym doświadczeniem. Anderson też się rozwinie, a już jest dobrym zawodnikiem, który udowodnił, że liga angielska mu pasuje.

Cytuj:
Smutne, ale prawdziwe. Tak to jest, jak sprzedaje się Hleba, Gilberto i puszcza za darmo Flaminiego. Pociesza mnie to, że Wenger powoli otwiera oczy i widzi, że źle się dzieje.
To nie wymaga komentarza. Mogę dodać, że to nikogo nieusprawiedliwia.

Cytuj:
Hm ?
Porto, Fenerbahce, nawet to Dynamo - to nie są wcale tacy łatwi rywale. A Arsenal zawsze miał pecha do europejskich pucharów.
Porto, Fenerbache czy Dynamo to są właśnie SŁABIACY Z LIGI MISTRZÓW!

Cytuj:
Może teraz, gdy Clichy ma dołek, tak, ale gdy Gael gra na swoim normalnym poziomie, Evra jest przy nim nikim. Poprzedni sezon to udowodnił.
Gael chyba wpadł do Rowu Mariańskiego. Clichego można zaliczyć do tej samej klasy. Reprezentacja tylko to potwierdza. Z czasem to się wyrówna.

Cytuj:
No dobra, na prawą stronę macie Rafaela. A kto do środka ? Żywy trup Hargreaves czy arcyprzeciętny Fletcher ? To samo tyczy się Giggsa - bo jeśli na jego pozycji nie będzie grał Ronaldo, to kogo tam dacie ? Bezproduktywnego Parka czy antykreatywnego Naniego ?
Hargreaves, Anderson, Park, Tosic, Nani, Fletcher, Gibson, Martin, Hewson, Possebon, Gray, Cleverley, Drinkwater, Derbyshire, Llajic <- w każdym albo są nadzieje (których nie spełni ponad połowa), albo już są dobrymi piłkarzami.

@Edit

Do tego całkiem możliwa jest gra Rooneya na lewym skrzydle lub Teveza na prawym (zmiana taktyki na 4-3-3, gdzie rolę skrzydłowych będą pełnić właśnie Roo i Ronaldo).

YOH IST KRIEG ;[

@Edit 2 - "kontrargument"

Grając w FM'a Manchesterem City (no co... dużo kasy mają!) zauważyłem, że Arsenal to najmocniejsza drużyna w lidze, nie dość, że strzelają najwięcej, to jeszcze tracą najmniej, a co sezon stają się silniejsi. Mało tego! Kupują nowych graczy! Przegraliśmy ; (

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 12-02-2009 o 22:14.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem