Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2009, 22:25   #7312
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot Pokaż post
Rafael już teraz jest na poziomie Bentleya, który był swego rodzaju hitem tamtego sezonu. Da Silva będzie zawodnikiem na poziomie ~Daniego Alvesa.
Może. Powiedziałem, że tylko w nim widzę talent i potencjał.

Cytuj:
Nani posiada wielkie umiejętności, brakuje mu tylko ogrania i boiskowego sprytu, a wszystko przyjdzie z wiekiem i nabytym doświadczeniem. Anderson też się rozwinie, a już jest dobrym zawodnikiem, który udowodnił, że liga angielska mu pasuje.
Nani i Anderson to Arsenalowy Diaby i Denilson.

Cytuj:
Porto, Fenerbache czy Dynamo to są właśnie SŁABIACY Z LIGI MISTRZÓW!
Fenerbahce, które dotarło do 1/4 LM i które na swoim stadionie potrafi ograć każdego. Porto jest nieobliczalne. Nie nazwałbym ich słabiakami.

Cytuj:
Gael chyba wpadł do Rowu Mariańskiego. Clichego można zaliczyć do tej samej klasy. Reprezentacja tylko to potwierdza. Z czasem to się wyrówna.
Gael jest wyżej niż Evra.

Cytuj:
Hargreaves, Anderson, Park, Tosic, Nani, Fletcher, Gibson, Martin, Hewson, Possebon, Gray, Cleverley, Drinkwater, Derbyshire, Llajic <- w każdym albo są nadzieje (których nie spełni ponad połowa), albo już są dobrymi piłkarzami.
No ja mogę wymienić: Merida, Gibbs, Bischoff, Barazite, Wilshere, Ramsey, Simpson, i 3/4 drużyny U-18. Nasi górą!!

Cytuj:
Do tego całkiem możliwa jest gra Rooneya na lewym skrzydle lub Teveza na prawym (zmiana taktyki na 4-3-3, gdzie rolę skrzydłowych będą pełnić właśnie Roo i Ronaldo).
Henry też może grać na lewym skrzydle, ta...

Thomi~, twoja ignorancja już od dawna mnie przeraża.

Cytuj:
No pewnie, lepszy Denilson, czy Bischoff (wtf?)
Denilson = Anderson.
Bischoffa nawet nie staraj się oceniać. Nigdy nie widziałeś jego gry, nie masz pojęcia na co go stać. Widziałem próbkę jego umiejętności w rezerwach. Wizja gry, podanie, strzał, technika. Wenger w tym przypadku wie, co robi. No ale pewnie. Mało grał to leszcz, trzeba wyśmiać.

Cytuj:
Ta, a kto pojechał na EURO?
Hm...
Gomis zamiast Trezegueta ?
No sorry, ale spadaj z takimi durnymi odnośnikami. Najlepszy lewy obrońca Premiership - nie podważaj tego faktu.

Cytuj:
Szkoda , ze ci zawodnicy, ktorych nazwiska wymieniles (Nani, Park itd.)
mielby pewne miejsce w skladzie Arsenalu. Sad, but true

Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 12-02-2009 o 22:27.
Yoh Asakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem