Gdyby się zastanowić, Cipsoft nie dbał, lub przestał dbać od jakiegoś czasu o realizm gry. Pierwsze posty tematu są niezbitym dowodem na to, jak Tibia i jej społeczność wyglądała kiedyś. Nawet nad tak, wydawałoby się durnym tematem dało się dyskutować ponad 12 stron. Coraz rzadziej wchodzę na to forum... Dlaczego? Po prostu irytują mnie już tysiąc razy powtarzające się tematy "Gdzie expić? "Exp druid" czy "Ja i moje skille". Nawet dział Inne, niegdyś mój ulubiony staje się jednym wielkim śmietniskiem, w którym masa polaczków zakłada tematy dotyczące problemów łączenia się z serwerem gry (a zazwyczaj wystarczy podjąć prostą akcję sprawdzenia firewalla czy po prostu odczekania odpowiedniej ilości czasu)
Nieco odbiegłem od tematu... czytając post autora przypomniały mi się czasy newbie, kiedy to każdy nowo znaleziony item chowało się do plecaka w nadziei, że jest to coś cennego... Wracając na ziemię, macie rację. To tylko marne piksele wykonane przez marną firmę
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez damtob
@down
piszac to w sposób bardziej wyrafinowany trafilbym zaledwie do 25% osób czytajacych ten temat 
|
Podejrzewam, że te pozostałe 75% i tak widząc taką masę tekstu (toż to lektura!) bez namysłu klika czerwony X