Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
blah, blah~
|
STFU! : D Jak można porównać kilka lat do jednego meczu? To absurd w najczystszej postaci! Nie znasz 8 ostatnich z listy? To po co ty w ogóle dyskutujesz?
Cleverley, Drinkwater, Derbyshire, Llajic
Martin - skrzydłowy, pokazał się z dobrej strony na wypożyczeniu.
Hewson - środkowy, będą z niego ludzie
Possebon - zrobie ci na złość i cię nie oświecę!
Gray - w sumie ciężko zaliczyć go do pomocy, rozpędziłem się.
Cleverley, Derbryshire - to samo co Hewson.
Drinkwater - moim zdaniem jeden z większych talentów grających w rezerwach.
Llajic - HAHA XD
Co do kasy... Dobrze wiesz, że gdyby nie Gill, to Manchester United po prostu niemiałby długów i kibice byliby zjednoczeni, więc nie mów mi tu o prywatnych pieniądzach.
Podsumowując: Yoh chociaż się stara ;>
@Edit
Do tego na zamieszczonej liście genialnie widać, jaki to Arsenal jest biedny... Przypomniało mi się gadanie Beniteza o funduszach ManUtd, gdy sam wydawał więcej
@Edit 2
Cytuj:
Nie, młody gracz, który odzyskuje kondycje w rezerwach, bo przeszedł przez długą i ciężką kontuzję.
Swoją drogą, popatrz na to, czym dysponuje Bischoff. Dopiero potem zaczynaj szczekać.
|
Nawet jak odzyska tą formę, to i tak nie wejdzie nawet do pierwszego składu Arsenalu.
@Edit 3
Miałem ochotę poruszyć ten temat przed założeniem konta - ustawienie... Co będzie, gdy wróci Rosicky? Jak będzie grał Arsenal? Fabregas, Arshavin, Rosicky, Nasri - to wydaje się być najlepsza czwórka, ale nieco się wykluczają... Jeden z nich będzie siedział na ławeczce (na pewno niec Francesc, bo to właśnie on wyklucza jednego z pozostałych). Pozostaje jeszcze najbardziej prawdopodobna rotacja. No i kto czwarty? Diaby/Denilson/Song/Mała Mi?