Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2009, 07:31   #2691
Scartex
Użytkownik Forum

Scartex's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Gliwice

Stan: Początkujący
Imię: Scartex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doomsday
Świat: Nerana
Poziom: 133
Skille: 87/85
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AvuS Pokaż post
Ogladam sobie ten temacik od początku i stwierdzilem ze panuje u was zla atmosfera.U mnie czyli na guardii klopoty zalatwiamy w inny sposób jakim jest trapowanie itp.Co do Goratela to jego sprawa czy gra po 10 h dziennie,czy ma 2 ownerów czy boci.Liczy sie to ,ze ma bodajze 200 + lvl co w mojej ocenie jest juz wyczynem.Co do Bodzia ogladalem jego wszystkie filmik na jutubie bardzo mi sie podobaly zal mi kasacji jego postaci ale cóz mógl bota uzywac do czynnoscie typu trade halper itp Mial chyba wszysko addony oprócz mage czapeczki.Żal mi chlopaka bo spedzi nad ta postacia duzy czas przeżyl wiele ciekawych przygód i wedlug mnie byl to najlepszy bloker na neranie.Ludziom którzy mówia o nim pizda,botter itp niech wbija 223 lvl nawet z udzialem bota. Pozdro z Guardii!!!!!!
po 1
Zla atmosfera?!?! UAUHAHUAUHAUHAHUAHUAUHAHUAHUAUHAHUAU
Na tym servie sie wszyscy kochaja tak wiec pysk o atmosferze bo w dupie byles ,gowno widziales

po 2

Skad mozesz wiedziec czy jest to najlepszy czy najgorszy bloker nerany ? bo co bo wzucal filmy?

po raz kolejny powiem ci to inteligentne powiedzenie

W dupie byles, gowno widziales

A co do bodzia...

wszyscy bardzo dobrze wiedzieli ze on jakiegos bota ma... bo to nikt z nas a wlasnie on na*******al chyba z 50 lvli na piratach...

Bodzio... wpadles? miej odwage sie przyznac do tego ze uzywales bota...

bo co przyjdzie ci kiedys dziewczyna i powie ze jest w ciazy to co ty wtedy zrobisz? powiesz jej ze to nie ty ja zalales i ze jestes niewinny?

Grove up pls...
jeszcze skopiuj jak piszesz FAIL Czy cos co nie wyszlo ;] (wasz cel sprubowac cos zrobic? jakos wam nie wychodzi ^.-) Goratel i tak jestes ciota nie pisze sie klucie tylko kłóćcie pacanie/ podstawowka power !

Ostatnio edytowany przez Scartex - 13-02-2009 o 07:33.
Scartex jest offline   Odpowiedz z Cytatem