Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voyphox
No niestety, ale rozmowa Gremara ze Smerfem 1.trwala moze 10 minut, a cale zebranie okolo poltorej godziny, wiec niestety nie mozesz powiedziec ze byla to rzecz glownie poruszana na tym "zebraniu". 2.Nie mam co wypowiadac sie na ten temat bo nie mam bot knighta, nie sprzedaje kasy, nie przeszkadza mi ze chakoye sa 24h/d zajete. Poprostu ten temat jest mi calkowicie obojetny. A cale zebranie dotyczylo raczej tych co biora czynny udzial w wojnie, a nie rozmowy Gremara. Siedzialem tam, i wiem co mowie. 3.Prosze nie sugeruj, ze wiesz lepiej co tam sie dzialo.
|
1. Mi sie wydaje ze to sie ciagneło dobre 40min+.
2. Też mi nie przeszkadza że czakoje sa 24h zajete. Ale osobom które sprzedają kase na furo to przeszkadzało i z tego powodu byla ta ostra wymiana zdań . Nawet kret by to dostrzegł, a Ty raczej jesteś bystrzejszy od kreta wiec troche sie dziwie.
3. Ja napisałem tak jak ja to odebrałem podczas tej rozmowy. Przypomnij sobie słowa Katrili: "Jak tak na was patrze to są tu sami materialisci, wam chodzi tylko o kase". Ja jestem obiektywny, przedstawilem co chciał Gremar nam przekazac, co Smerfu i dałem swój komentarz do tego co o tym sądze.
Widze, że osoby z Vis&Duss mało na ten temat sie wypowiadają(po co sie narażac). Wiem jak jest, wy też wiecie tylko boicie sie nieanonimowo o tym napisac (i nie mów że nie mam racji) .
@Khazul
Karolu, nie odezwe sie do Ciebie na vt z przyczyn oczywistych, zresztą o czym byśmy rozmawiali?