Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2009, 19:52   #465
Marecki666
Użytkownik Forum

Marecki666's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Innomin8s
Świat: noobtional pvp
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pidol1992 Pokaż post
po to mi gildia zeby sobie pogadac jak mi sie nudzi i porobic questy albo jakis hunt od czasu do czasu razem =]

a myslisz ze Ci ktos uwierzy ze nie botujesz? jedziesz rowno a do*******asz innym =]

Ja takich ludzi nie rozumiem ja sie nie do*******am do boterow a po chuj oni sie do*******aja do mnie?

jasne ze bys wbil 25 kina z takimi skilami bez bota =]
chyba ze jestes pierdolonym dzieckiem i nie masz zycia poza kompem albo pizgasz po jebanych nockach =]

ja w przeciwienstwie do Ciebie nie pizgam non-stop w jakas pierdolona gra bo mam zycie prywatne piwo z kumpali gdzies wyjsc z kolezanka wiec daj sobie spokoj =]
1. nie, nie botuję
2. ta, jestem grubą świnią, siedzę 24/7 przed kompem i dopiero teraz zauważyłem, że jest śnieg.... jak nie wiesz nic o moim rl to nie gadaj pierd.olona cioto ; )
3. o super, pijesz piwo faaaaaajny jesteś, bo ja jestem za mały na piwo :<<<
;o masz koleżankę, ja nie mam bo mnie nie chcą, jestem grubą ciotą i na w-f nie ćwiczę, ogólnie zamów mi hot-doga bo nie chce mi się z fotela ruszać.

przed chwilą wstałem po kolę i idę 39 i 18/361-szych godziny grać w tibjeee!!

pozdro, ale ja przynajmniej jak podpisuje się pod regulaminem to go przestrzegam ^

btw. moge Ci dać ssy ze skillowania, bota nie znajdziesz a nie chciałoby mi się ukrywać jeśli bym bocił.