Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2009, 20:38   #11968
Zabic
Użytkownik Forum

Zabic's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
Zabic ma numer GG 5552630
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dargy Pokaż post
A gdzie na forum są drzwi, bo jakoś nie moge znaleźć (i tak bym nimi trzasnął)
jakis tu byl przyjebany tekst
jest taki zwrot wyjdz i nietrzaskaj dzwiami ale widz ze ty sie kurwa na tym nieznasz krotko mowiac wy*******aj

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JaYetixD Pokaż post
zgadzam sie z szadoufan żołnież fortuny to leszcz i jego matka daje dupy za biedronka pozdro
o widze ze lizesz dupe kazdemu co najezdzana innych
jak twierdzisz ze jestem leszczem to musiales mie widziec a chyba niewidziales a i te teksty co piszesz sa zalosne mnie one nieruszaja moja siostra zna lepsze niz ty bachorku

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szadoufan Pokaż post
zabic
co ty pierdolisz jebany panczurze!!! jak smiesz tak do mnie rozmawiac!!! jestes pedalem a myslisz ze ktos ci uwierzy ze jaks dziewczyna polecialaby na ciebie??? wygladasz jak gówno, tyle w temacie.

BOMBA BOJS <3
ROBERT <3

i na koniec coś co cię podnieca, czyli duża ilość emotikonek
wole byc punkiem niz tak jak ty emo lub blachara<google.pl niebola sprawdz sobie co oznacza slowo blachara> jezeli dlaciebie chlopak w dlogich wlosach jest pedalem to powodzenia bo ciebie 2 pedalow adoptowalo i teraz sam/sama niewiesz kim jestes. Jak jestes taka/taki cwany pokaz nam swoje zdjecie posmiejemy sie bo widzisz nietrzeba byc dobrze zbudowanym zeby miec sile wlapie i czasami wystarczy ruszyc mozgiem<ty go niemasz> a pokonasz silniejszego przeciwnika od siebie nara i pozdro idz pierdolic sie dalej z shadkiem bo chyba tylko to umiesz robic
Zabic jest offline   Odpowiedz z Cytatem