Temat: Bohy sorcem
Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2009, 08:32   #19
Inferno3031
Użytkownik Forum

Inferno3031's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
Inferno3031 ma numer GG 1569478 Inferno3031 ma login Tlenu inferno3031@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
Po pierwsze. Boh nie dodaje 20 poziomów szybkości, tylko 20 speeda, a to są 2 różne rzeczy.
Fail...Bohy nie dodają 20 speeda tylko 40. A jako że co lvl dostaje sie 2 to równa się to 20 lvlom... pro sie odezwał ;]

A tu masz cytaty co do Twojej "potwierdzonej" teori
Cytuj:
Buty, które dają przyspieszenie (poruszasz się jak postać o 20 lvli wyższa).
Cytuj:
A level 2 using boots of haste has a raw speed of 262, which is equivalent to an unmodified level 22.
Cytuj:
Po trzecie. Szybsze bieganie oznacza, szybsze obieganie respa, co zwalnia jego odtworzenie.
Po czwarte. BOH noś od 50 poziomu, bo wtedy twoja szybkość zacznie się przydawać, wtedy właśnie zaczynasz zabijać moby [potwory], które wymagają od gracza uciekania.
Punkt trzeci to totalne bzdury... wszystko zależy od respa i od gracza -.-
Punkt czwarty... A może każdy sam zdecyduje kiedy bohy mu sie zaczną przydawać? Ja od 45 biegałem na AS'y i nie wmówisz mi że bohy były wtedy nieprzydatne...

A co do utani gran hur... nikt nie powiedział, że z bohami dodaje 90 lvl ;] To by było nielogiczne bo wartość bonusu tego czaru jest procentowa...Ale do tego podałeś zły przykład :
Cytuj:
Załóżmy, że ktoś ma 40 poziom, czyli pomiędzy waszym tokiem myślenia można przyjąć, że powinien biegać jak 130 poziom bez niczego, a to nie prawda, bo wskaźnik szybkości poziomu, jest znacznie większy niż item czy czar.
Cytuj:
A level 40 using strong haste, boots of haste has a raw speed of 490, which is equivalent to an unmodified level 136.
pwned?

Ostatnio edytowany przez Inferno3031 - 14-02-2009 o 08:52.
Inferno3031 jest offline   Odpowiedz z Cytatem