Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2009, 11:11   #4040
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sagnitor Pokaż post
Witam! Jestem nowy na tym forum, lecz śledzę każdy temat o Rooku. Bardzo mnie zaciekawiła właśnie ta zagadka z SoFem. Z rozmowy z różnymi NPC wynika w końcu, że to Veroth ukradł Dallheimowi SSa. Gdzieś w jakiejś przetłumaczonej książce z Tibii pisało, że Veroth to:"ten który grzechem czynił dobro, witał i pomagał!" A kto pomaga nam na Rooku? Cipfried.. on pomaga nam lecząc nas i zawsze wita nas kiedy padniemy ^^ A zgrzeszył bo ukradł Spike Sworda.... Do tego jeszcze dochodzi wypowiedź Knightmare "Szukacie zbyt daleko a rozwiązanie macie pod nosem" Zbieg okoliczności? Właściwie kto by podejrzewał mnicha który nam pomaga?
Przestań ściemniać z tym śledzeniem tematów. Gdybyś przeczytał którykolwiek to byś wiedział, że nie było żadnej książki o Verot'u NIGDY, rozumiesz NIGDY!!Nie ma czegoś takiego jak NPC Veroth. I powiedz mi które rozmowy NPC wskazują na cokolwiek związanego z SoFem?! Choćby małą wskazówkę, że ktoś coś ukradł.
Zanim zaczniesz pisać takie bzdury to przejrzyj choć 20% tematu i sprawdź samemu zanim się zbłaźnisz. Jak to mówią "lepiej żeby ludzie mieli cię za idiotę, niż się odzywać i utwierdzać ich w takim przekonaniu", więc po prostu już przestań.

Zaraz się posypią posty w stylu "ooo co ty taki ostry" "daj spokój on nowy nie wiedział", a powinien wiedzieć! Jakby każdy z tych "biednych nowych" przeczytał regulamin, poradnik który jest przyklejony i pisał tylko rzeczy które da się sprawdzić to ten temat nie miał by tysięcy postów wypełnionych SPAMEM!

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 14-02-2009 o 11:13.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem