Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2009, 22:36   #18
Ameriov
Użytkownik Forum

Ameriov's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4

Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
Domyślny

Haha, bo jak się siedzi całe życie pod al dee na bocie to się nie umie kierować postacią...
Ludzie którzy "potrafią expić" za więcej niż 150hp (2x fireball) by nie walnęły, chyba że przez przypadek.
Bo tylko debil szedłby solo na 2 dragi z kataną a nie spearami (mam nadzieje ze myślałeś, że mam zamiar ubić je z katany)
Naprawdę, nie trzeba byc evul pro, aby uciekać im tak żeby nie walnely meele.
Co do ognistego podmuchu z paszczy, no cóż, wystarczy nie stać frontalnie do nich i nic poza fireballem nam nie grozi.
Ja nauczyłem się manewrowania potworami przy budowie trapów a inni powinni umieć przynajmniej tyle chociażby z maina.
2 dragi to nic trudnego, 3 mogłyby być problemem.

W sumie opisałem taktyke a nie odpowiedziałem...
Nawet jesli PRZYPADKIEM dostalibysmy hita z podmuchu, to drag moglby nas dogonic tylko np. przez freeza
a sam podmuch nikogo nie zabije

2 edit
a)Nie, mówiłem ogólnie, np. do ludzi ktorych widuje na TSach i nie potrafia 30lvlem zabic kongry.

b)Odpisalem, ze naprawde banalnie jest im uciec tak, zeby nikogo nie dogonily. Gdyby dragi walily jak wsciekle (bez wave, tylko meele i fb) to hity w rookera wynoszą ok. 280 przez 2 tury, czyli zdazylbys sie wypotionowac za polowe tego.
Jednak rzadko sie widzi draga ktory co 2 sekundy puszcza fireball i wali z lapy za 80, czesto jest to 20-40~

c)okolica- jesli byloby tam chociaz 15, no 20 sqm i 1 przeszkoda to bez problemu, z resztą miałem na myśli cave tarantuli, tam to nawet się zbytnio starać nie trzeba.

d)Pokaz mi rookera z takimi skillami ; o Tak, Hity w rookera z melee to 0-70 z tego co widze po moich SSach.
Jak chcesz wiedzieć więcej to się spytaj Rookero de'mastera on bloczył dragi na ostatnim TS.

edit
Ok moj blad, fb potrafi wyniesc nawet 110~ a nie 80 jak liczylem... tyle ze taki rookstayer 40+ o ile mu 2 dragi nie beda non stop mega combo robily to spokojnie sie wyleczy i tak.

Ostatnio edytowany przez Ameriov - 14-02-2009 o 23:43.
Ameriov jest offline   Odpowiedz z Cytatem