Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2009, 09:25   #133
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Bezwarunkowa tolerancja? Podziękuję. Sam (podobnie jak każdy) nigdy nie będę tolerowany przez wszystkich, dlaczego miałbym wszystko/ich tolerować? Wygłaszam moją opinię (toleruj to, zamiast zarzucać mi nietolerancję :'() - dla mnie Slipgniot to band denny, którego owszem słuchałem, mając 13 lat. Potem dorosłem.

Trochę za bardzo upraszczasz, bo słucham szerokiej gamy gatunków, z czego spora część to nie tylko nie death metal, ale nawet nie metal. W Slipknocie nie ma punkowego przekazu (inb4 Patyczak), nie ma... niepunkowej techniki, jedynym mocnym punktem jest bębniarz, który też do czołówki nie należy. 9 chłopa w maskach, co nakręca 12-15-latków, bo elo i w ogóle. Zero polotu. 'I wanna slit your throat and fuck the wound'... ot, mniej ambitny Cannibal Corpse (którego, notabene, nie lubię).

Aczkolwiek Vermillion pt. 2 miażdży. Ale jest wybitnie nieslipknotowe ; ) Gdyby zagrali za 20-30 zł (choć wiadomo, że kapela z Ameryki za tyle nie zagra, nawet jeśli byłby to zespół Buraki z Alabamy w składzie dwóch bezrękich gitarzystów i wokalista z gruźlicą), może bym się zresztą wybrał, raz bo znam parę osób, które jadą, dwa, bo egzotyka, trzy - bo na każdym rockowym/punkowym/metalowym koncercie można się dobrze bawić (jeśli nagłośnienie daje jakoś radę). Ale wydawać tyle kasy na tą przereklamowaną kapelkę? Cóż, zazdroszczę wam, że was na to stać. Gdybym miał 100-200 zł do wyrzucenia na ich koncert kupiłbym sobie browarka a resztę odłożył do mojego funduszu-na-wzmacniacz.

@Vesania: mam nadzieję, że coś pograją, obojętnie czy z VS czy nie. I tak tylko na Vesanii w tym tourze mi zależało... a trasę mieli już mieć jesienią : (
Lasooch, odpusc. Inni zmiazdzyli twoja glupote i chec bycia fajnym, a ty probujesz z tego wybrnac. Niestety sie nie da. Podoba mi sie to, bo zawsze panowala tu tradycja, zeby jechac na slipknota i inne linkin parki za NIC. Tylko dlatego, ze graja niby pseudo metal. To nie jest prawda, ogolnie sam go nie slucham, ale piosenek zlych nie maja, podoba mi sie ich tworzczosc.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem