Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Podsumowanie.
Notorycznie wyskakujesz ze swoimi dziecinnymi argumentami do każdego gracza z Non-PvP. Na pocieszenie, nie określił bym ciebie jako uosobienie kunsztu megalomanii, ponieważ miałem okazję poznać niższych pionów niż ty i kilku podobnie szczekliwych knypków z tego forum. Pewien gracz z mojego serwera w rozmowie ze mną przedstawił mi bardzo mądre stwierdzenie, w którym orzekł, iż tacy jak ty dobrze wiedzą, że są głupi, lecz duma nie pozwala im się do tego przyznać. Gdy czują ogień pod tyłkiem, zaczynają posuwać się do trybu kontrargumentacji "Jak nie pałą, to kijem". Na moje oko, najzwyczajniej w świecie dostałeś na tibijskim polu bitwy po dupie i próbujesz się tutaj dowartościować, nieudolnie mieszając z błotem każdego gracza z NoN-PvP, nie mając zielonego pojęcia na temat jego sprawności manualnej pod kątem tzw. "Ogaru". Jesteś beznadziejny. Żegnaj.
|
To lubie Xr3 ktory ze mna nigdy nie gadal i nic o mnie nie wie nie dlugo bd wiedzal co jem na sniadanie , yeyeye. Lece na osiedle wiec moze pozniej odpowiem na te glupoty ale tera poprostu mi sie nie chce , siamano.