Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2009, 12:14   #136
Erverse
Użytkownik Forum

Erverse's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Erverse ma numer GG 9055526
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mojżesz Pokaż post
Akurat "takie cuś na perkusji, co nogą się naciska" to w Slipknocie jest. No i nie do końca się zgadzam, akurat death metal to zupełnie inna muzyka, choć w muzyce tego zespołu można usłyszeć trochę zapożyczeń z tego gatunku.

Żeby nie było - nie uważam Slipknota za jakąś wybitną kapelę, bo jest cała masa lepszych i ambitniejszych, aczkolwiek mają chłopaki swój styl i grają swoją muzykę, która najgorsza nie jest, a przynajmniej kiedyś nie była. Tyle.

Aha, no i kwietniowy tour Virgina z Vesanią podobno odwołany. Mają ustalić nowy termin, ale już bez Vesanii, niestety.
No jest jest, ale nie takie jak w behemocie ;d jak w przeróbce pokazali moment z "tym czymś" i obrazek pralki, niemal identyczne .

@Lasuh.
Też nie wydałbym tyle na ich koncert. Właściwie to na niczyj koncert bym tyle nie wydał. No, chyba że zarobione za granicą, gdzie w godzine można zarobić 30-40 zł:>

A co do tego "i wanna slit your throat and fuck the wound" nie wiem w jakiej to piosence, ale myślę, że jej nie słucham :X
Mi właściwie podobają sie tylko piosenki takie jak "psychosocial""before i forget" itp.

Ostatnio edytowany przez Erverse - 15-02-2009 o 12:18.
Erverse jest offline   Odpowiedz z Cytatem