Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2009, 13:59   #396
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OWRZ Pokaż post
mmm a kto tu mówi o hajsie ? te marne 150 zł to uważasz za duży hajs ? zresztą ja z nia już jestem dośc długo i wiem ze nie leci na kase a jesli wolisz dziwke to jest pewne ze masz problemy ze swoim wyglądem ze musisz placic za sex... żałosne
Żałosna jest Twoja osoba, a także to, co sobą reprezentujesz. Sądziłem, że po zamieszczeniu "filmów edukacyjnych" każdy odczyta ironię, wyziewającą z mojego postu, ale jak widać Twoje upośledzenie nie pozwala Ci zrozumieć nawet tak oczywistych rzeczy.
Z treści napisanej przez Ciebie wiadomości wynikało, iż zapłaciłeś za wieczór ileś tam kasy, nie po to, by coś uczcić z dziewczyną/koleżanką, lecz by zaszpanować przed kumplami. Dlatego też napisałem, że praktyczniej byłoby ogarnąć sobie panienkę, bo "miał byś pewność, że gała zostanie o******lona".

A co do hajsu. Wiesz, nie jestem z bogatego domu i umiem szanować pieniądze. I tak, w obecnej sytuacji 150pln to dla mnie dużo, bo zapewne w przeciwieństwie do Ciebie nie proszę rodziców o nie, tylko idę i sam je zarabiam.
I generalnie nie wiem jak Ty, ale umiem wzbudzić uśmiech i radość u kobiety nie tylko drogimi prezentami.

Ale tak generalnie, to JESTEŚ NOOBEM i "kaczka, to max co może z Ciebie być"
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem