Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saatis
omg kurwa to idz na 28 walnie ci kilka razy ded i już
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michukng
Możesz spróbować ;x Jedynie techniką... Up/down. Nie wiem jak to bije. Nie expiłem na nich... Ale wątpie żebyś przeżył... Z hmm się nie opłaca lej z icicle. Pozdro. xD.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Punisher
Tak swietny pomysl,najlepiej wez ciskaj z exori frigo bauhahahahaha
hauhsuhuaaabsuhas
basuhasuhuashaa
<leży i płacze>
Omg czlowieku przeczytaj to co napisales,jak nie zrozumiesz to przeczytaj jeszcze raz a jak nie zrozumiesz za 3 to znaczy ze jestes nupem 
Tak jakbys poszedl na wrl na 28 lvl , masakra...
Są 3 wyjścia :
- Padniesz na combo jak skonczy sie utamo
- Padniesz na combo z utamo ahushuas
- Nie padniesz,zejdziesz na dol sie manasowac a tu hero i nie zdazysz nawet napisac pl?
elo pocwicz
|
Czy wy jesteście totalnymi debilami czy po prostu nie umiecie czytać? Nie będę sam go blokował, do tego jest ds, albo nawet dwa dsy, mana shield tylko na wszelki wypadek. Dlatego opcja że walnie mnie kilka razy i ded raczej nie wchodzi w grę, chyba że na lagu - stojąc kratkę od schodów nawet jak się przerzuci to zawsze zdążę zejść na dół, gdzie w międzyczasie nic się nie zdąży zrespić, tego jestem akurat pewien.
Nie zamierzam bawić się w jakieś up/down, chodzi mi o spróbowanie tego numeru z dsami. To że z hmm nie ma sensu to wiem. Napisałem to jużdwa razy i napiszę 3ci, może wyboldowane to zrozumiecie
dsy blokują, ja biję z icicle.
A użytkownik Mr.Punisher swoimi postami daje naprawdę znakomity pokaz swojej inteligencji. I to akurat TY powinieneś przeczytać to co ja napisałem, może wtedy zrozumiesz. Żadna z twoich opcji nie wchodzi w rachubę gdyż:
-z pełnym utamo mam coś koło 900hp, takiego combo mi nie zasadzi stojąc inaczej niż twarzą do mnie, a ja nie zamierzam stać centralnie przed nim. Jak tylko się przerzuci z dsa to skaczę na dół. Gdzie zresztą nic się nie zrespi, a nawet jeżeli coś by tam było to od razu wskakuję na górę i manasuję się już tam gdyż infernalist będzie z powrotem bił dsa.
Proszę dalsze odpowiedzi, może tym razem, dla odmiany, konstruktywne.
Zależy mi głównie na odpowiedzi na pytanie czy on się nie będzie leczył szybciej niż ja go biję.
EDIT:Spróbowałem i już wiem.
Infernalista najprawdopodobniej można zabić takim sorcem (28lvl, 40mlvl) tylko jest to diabelnie kosztowne. Ja miałem ze sobą bp icicle, 3bp mana potków, bag ihów i po zbiciu go do żółtego hp skończyła mi się mana i ihy. Bicie samo w sobie jest naprawdę banalne, tylko na single spawnie są takie głupie wieżyczki które trochę zasłaniają widok. Wystarczy pukać hotkey od icicle (hity po 100+) i leczyć dsa co jakiś czas, oprócz tego warto zabijać fe jak się pojawi bo zajmuje to chwilę (1-2 hity dsa + 1 strzał icicle) a potrafi całkiem mocno naszego dsa uszkodzić. Szacuję że mając 5-7bp many, 1,5bp icicle i ~bp ihów można spoko go zabić. Co prawda z opłacalnością nie ma to nic wspólnego, ale tak dla zabawy
Na 28lvlu pewien problem może stanowić jeszcze to że wchodząc do infernalista wchodzimy na ogień co zabiera nam 10many a na dsa potrzeba 630, tak więc ostatniego potiona trzeba użyć już będą tam u niego na górze.