Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2009, 22:47   #12058
Arathorn
Użytkownik Forum

Arathorn's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA

Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xemronn Pokaż post
#up
65+/65+ lvl = 30+ Ale dla pewności możesz wziąc parę potionów.

#topic
Moje zapytanie brzmi:
Gdzie expic?
37 knight, facc.
Eq:
DSM,
Crusader Helmet,
Knight Legs,
Vampire Shield,
BOH,
Bright Sword,
Skile: 70/66

Gdzie expic? Wykluczając mini-tomb pod MS(znudziło mi się), cyklopy na MS(nudyyy), EF(w*****a mnie ganianie za Elf Scoutami...), oraz wykluczając miejsca, gdzie będę miał mniej niż 13k expa/h, odrazu mówię, że próbowałem katowac Guardy, i szczerze, to mam lekkie waste.

Jakieś sugestie?

#down
Jesteś pewien że na DC będę miał więcej niż 13k/h i profit?
Spróbuj orcland (poza fortem) przy odrobinie szczęścia będziesz miał zarobek a do tego exp leci jak szalony, tylko uważaj na potrójne spawny zerków, uciekaj i bij pojedynczo.
Zostaje jeszcze mintwalin, na twoim levelu dobry exp i ogromny zarobek, o ile masz postmana albo będziesz tachał lootbaga do thais co może być trochę uciążliwe
O innych facc miejscach nie jestem w stanie pomyśleć. Może czas pomyśleć o kupnie pacca? Ja bym się zasiekał na myśl o expie na poziomie 13k/h. Leveuję teraz sorca na 25+ exp na poziomie 25k/h wydaje mi się być kiepski...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ontrox Pokaż post
Witam
Elite Knight [41] skille [77/77] mlvl [5]
Eq :
- Royal Helmet
- Dragon Scale Mail
- Blue Legs
- Mastermind Shield
- Boots of Haste
- Platinum Amulet
- Assasin Dagger / Bright Sword
- Bp Sword Rings
Jakies pomysly gdzie moglbym expic zeby wychodzic na +?
Chodzi mi glownie o miejsca dostepne dla pacca.
Dzieki.
Patrz mój poprzedni post, tam napisałem jak wyglądało moje expienie w dużym barb campie. Tylko nie leć na pałę, a jak zobaczysz jakiś masowe spawny to uciekaj za róg i bij pojedynczo, naprawdę mistrzowska miejscówka. Do tego jak masz fuksa to można non-stop lecieć na lootowanych liferingach (kiedyś mi się udało lootnąć 3 w godzinę, chociaż przeciętnie to leci mi 1/h). Polecam zapoznać się z poradnikiem na temat tego miejsca w odpowiednim dziale tego forum.
Arathorn jest offline   Odpowiedz z Cytatem