Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2009, 13:56   #27559
Arthas_91
Użytkownik Forum

Arthas_91's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2008
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Reavens
Świat: Harmonia
Poziom: 180
Skille: Xx/Xx
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maaciek993 Pokaż post
Mnie nic do tego. Naprawdę gówno mnie obchodzi twoje życie. Ale gl irl, chociaż wątpie czy widziałeś świat 3D.
O moje zostawanie z tyłu nie musisz się martwić, i tak już nie gram. Zresztą, dla mnie w tej grze nie chodziło o lvl, co widać po prędkości jego bicia. : )
Widzę, że u Ciebie jest inaczej.
Kto tu przenosi emocje, dude.

Ps. fajny tekst z tym ' twoj stary '. pojechałeś mnie, będę się zbierał przez następny tydzień. : /
zapisze go sobie, k?

@Var
" ile ważysz?
ile przez te ferie przytyłeś?
kolosalne liczby, nie? "

to już nie o to chodzi.
Ale kurwa, czy grając po 10-12h dziennie w te pikselki, można mieć kurwa jakieś życie?
Nah.
A nie sorki, jak pójdzie do szkoły to będzie grać po 8h bo wiesz, szkoła, jakoś trzeba będzie przeżyć, przyjść do domu (uff, cóż za wysiłek juz nie moge : / ) i gogoo play Tibia.
Gratuluje celu w życiu, mam nadzieje że zmądrzejesz. Albo nie. Jebie mnie twoje życie graj dalej, gl hf.

Wy kurwa jestes popierdoleni Var i Maaciek993 Chuj wam do tego ile on gra jego zycie jego sprawa.Sam maciek mu napisał "pojedzi mi" to ci pocisnoł wedle zyczenia. Ten temat nazywa sie "Only Harmonia" i jest w dziale "Zdjecia". A nie Kłótnie ze szczeniakami.Wiec krótkie przesłanie do was... Nie w*******ac sie tam gdzie was niechca!

Edit
Var czemu sie nieudzielasz na Forum Pacery? zjechali cie juz tam? Neo kids

Ostatnio edytowany przez Arthas_91 - 16-02-2009 o 15:06.
Arthas_91 jest offline   Odpowiedz z Cytatem