Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2009, 16:41   #12
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To Pokaż post
jak dla Ciebie przyjemne będzie bieganie za kibicami z pałką + słuchanie gróźb + ganianie małolatów to rzeczywiście policjant z Ciebie będzie na medal...
tylko kiedyś kiedyś nie zdziw się jak pójdziesz raz do samochodu a tam bez kołpaków, wybite szyby i radio gdzieś się zapodziało...
Jak będzie krawężnikiem, to czegoś takiego mu nie zrobią, jak będzie "kimś wyżej", to będzie nosił kominiare, tacy co pałują nie pokazują twarzy, a tacy zwykli dają się wyzywać i nikogo nawet nie gonią. Jednym słowem wybrał sobie strasznie głupią pracę. Czasy, kiedy policjant budził respekt (i u koksów i u zwykłych społeczniaków) dawno się skończyły, niektórzy ich nawet nie pamiętają... Miałem pisać posta kilka minut wcześniej, ale się rozmyśliłem, a teraz znów mnie naszło. Jeśli znajdziesz sobie stałą pracę na budowie, to prawdopodobnie nie tylko lepiej zarobisz, ale oszczędzisz sobie wielu nieprzyjemności (a ponoć lubisz się napracować).

@Up

Czyli za miejsce publiczne, gdyby mieli ci wlepić 100 zł, to zanim jeszcze się przyczepią wyrzucasz (nawet nie musisz wylewać), dostajesz 50 za zaśmiecanie.

@Edit

I tak dużo ciekawsza, a pewnie mniej męcząca jest praca elektryka. Nie wiem, tak jakoś mi przyszło na myśl, ale wydaje mi się, że coś takiego może cię zainteresować.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 16-02-2009 o 16:44.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem