1. Dobrze nie powiedziałeś że jesteś dorosły, ale twoje zachowanie o tym świadczy że myślisz że tak jest.
2. Heh... Może i masz szacunek do ludzi z twojego otoczenia (nie mówię o małpach itp), mówię na przykład o twoich kolegach z rl. Fajnie jest mieć kolegę który powie wszystko na twój temat nie? No wiesz ale sobie myślę że to nie jest normalne jeżeli RL mówi o tobie wszystko itp. Nie no ale twój problem, ale spoczko sobie dobierasz kolegów.
3. Lusi jest na pewno lepszy od Ciebie, zapewne w wszystkim. Nie no przepraszam, jesteę lepszy w bluzganiu na innych.
4. Nawet z nimi nie rozmawiam więc tym bardziej nie chce się im podlizać, zresztą co ma do tego Lusi i Croop.
5. Niech sikają, ty wiesz najlepiej co oni o mnie myślą, wiesz myślę że oni na pewno na Ciebie sikają, a zresztą oni mnie nie znają więc wątpię żeby mnie oceniać chcieli.
6. Nie przyznam się
7. Ehe... Jak napisałem wcześniej nie masz co zgadywać, bo jak na razie Ci to najlepiej nie idzie. Edward Heza, Dama Kasia no naprawdę z tym dojebałeś jak kot w miskę.
8. Nie, nie podnieca mnie to, ale miło jak ktoś po tobie jedzie nie?
9. Tak się składa że nie mam pacc'a. A jak mam to kupuje za
TIBIA CASH, więc nie mów jak nie wiesz.
@Lusifer
Zostaw go już i ignoruj to co pisze bo chłopczyk biedny jest.
@Maxxio
No i spoko niech kupuje dalej, a ja będę miał z niego dalej ubaw.
@Gruffz
Ja się nie wyśmiewam z tego że on nie ma ojca,to było tak o żeby mu udowodnić że dużo o nim wiem.
@Czarny
Skąd wiesz że nie widziałem, może widziałem.
@Croop
Tak będzie najlepiej, może Ci się nic nie stanie.
VARI: biedny jesteś chłopczyk, wszyscy się nad tobą litują bo mają troszkę serca, ale to do końca życia nie będzie trwało