Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda
wkoncu do 3 razy sztuka, juz 2x zostaliscie wyruchani, wiec czas na raz trzeci hehe 
|
emeric.
miałem Ci odpisać już dawno temu, ale szkoda było mi czasu. Jako iż wróciłem z zimowiska mogę Ci tu coś naskrobać.
Nie mów do mnie, że się powtarzam i piszę bez celu. Powtarzam się bo jesteś imbecylem a jak wiadomo do takiego trudno trafić, mógłbym nawet na podstawie Twojego zachowania napisać że masz autyzm ale..., nie pisze bez celu, moim celem jest uświadomienie Tobie, że cały czas 'masz patyk w ręku i wiercisz w tym samym gównie'. Co za frajda wchodzić na to pieprzone forum, które pożera czasami mnóstwo czasu gdy Ty nie opisujesz tutaj nic innego oprócz(cytuje swoimi słowami):
'bongo ciule, znów sie chowacie, wychodzicie na ob i przegrywacie, placicie mendylowi - SRACIE I DROBICIE'
Zastanawia mnie 'infrastruktura' Twojego mózgu, który jest zaprogramowany(chyba) na pierdolenie głupot. Nie jesteś z nami w teamie(tak ja tez nie pkuje z nimi już, ponieważ nie mam chara, NIE CHCE MI SIĘ GO ROBIĆ) i nie docierają do Ciebie pewne informacje, dążę do tego iż Twoje informacje zdobyte poprzez czytanie forum.tibia.com są błędne w większości procentów(nie będę konkretyzował).
I nie odpisuj mi postu typu 'nie wiesz nie mów' 'co ty tam możesz wiedzieć' 'jesteś głupi Twoje posty są bez celu, co starasz się udowodnić'
Staram się udowodnić, że nie masz racji w większości postów, ponieważ no kurwa zrozum NIE JESTEŚ Z NAMI W TEAMIE. Na forum możesz sobie poczytać, ale i tak niewiele tam także jest prawdy(proszę nie pisz że na forum piszą zawsze prawdę bo mi serce stanie).
Nie chcę Cię obrażać, mam już dość odpisywania na Twoje cholerne posty, chciałbym tu kiedyś wejść i zobaczyć posta z Twoim nickiem w stylu, Bongo wyszliście na OB nie poszło wam, do następnego razu; a nie typu bongo daliście dupy takie z was kozaki.
I z chęcią umówiłbym się z Tobą na piwo bo z powodu głupiej gry nie będę chyba się bił, chill
Dziękuję za uwagę.
Ogólnie jest KUL