Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Linari_Back
Haha kazdy mnie cisnie noo fajnie tylko co 2 osoba tutaj to albo Yolen z 5 kontami naraz i gada sam ze sobą a ty Still brudasie umyj dupe i sie opal bo wygladasz jak jebane straszydlo.
a tak btw co po starych tylko umiesz cisnac u mnie w domu wszystko ok tylko u ciebie w siatce cie nosili bo na wozek nie bylo i wyszlo jak z sidlo z worka jeden wielki pusty tempak i idiota aka Still =]
|
Linari... znowu pokazałeś się na 5!
Jestem w stanie Ci wybaczyć, bo życie skrzywdziło cię w okrutny sposób :<
Myślę, że ludzie tutaj nie są świadomi jakich krzywd doświadczyłeś, będąc traktowanym jak totalny debil przez wszystkich rówieśników naśmiewających się z tego, że w wieku 17 lat ciągle jesteś w 2 gimnazjum.
Ja wcale nie zacząłem się z tobą kłócić

Na starych ci nie wjechałem. To było tylko pytanie o.0 Jeżeli jednak bardzo cię to zabolało, znaczy się jest w tym nutka prawdy, nie?:>
Jeżeli chodzi o te multi acce na forum, to przyznaję: Wszyscy którzy tu piszą o tobie to ja ^^
Zastanów się nad tym co ludzie tutaj piszą... Jeżeli jedna osoba mówi ci, że masz gówno na wardze to miej w to wyjebane, ale jeżeli powie ci to 10 osób to powinieneś zastanowić się co robiłeś poprzedniej nocy...
Pozdrawiam, zerowiec, śmieć, tępak i idiota aka Still