Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2005, 00:19   #371
Lyssy
Guest

Domyślny ^.^

Wlasnie dzis mialem dziwna, a dla mojego qmpla tragiczna przygode. szedl do dp w carlin od zachodu. mniejwiecej przy gildii pallow zaatakowalo go 2 pkerow. oczywiscie jak najszybciej pedzil do dp. kiedy byl juz przy samym dp okazalo sie ze cale jest zapchane ;/ja stalem glebiej, jakies 3 sqm od krawedzi. pare noobow go otoczylo beszczelnie czekajac na jego smierc i loot. niestety polegl. w bp niosl crusader helmet. (niewiem czemu niezamienil sobie za cos z qe w koncu mniejsza szansa ze to straci...) a z eq stracil crown arm i guardian halberd :/. na pytherze crown armor-70/80k, guardian halbed-45k helmet-10k. widzialem tylko jak ktos wyrzucil na ziemie c armor, a pochwili na jej miejscu lezal scale armor... napewno jakis nOOb na 8 lv zamienil sobie ;//. c arm to wlasnie ta, najcenniejsza rzecz ktora widzialem lezaca na ziemi.
a co do tego co sam zyskalem to... wedka(na rooku). koles mial ja przed soba i lowil. ja beszczelnie podbieglem, zabralem i wylogowalem sie. ^^ niejestem nOObem, bo zrobilem to dla jaj . na mainie znalazlem kiedys lootbag na foldzie z kilkoma chain armorami, plate shieldami, swordami i macami.
  Odpowiedz z Cytatem