Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anegdociarz
Ludzie boją się wybierać coś innego, przez co ich koledzy by na nich patrzyli krytycznie, a DR nie jest "pewniakiem" na dobre zmiany. Wydaje mi się, że skoro istnieje w Vis i Dusk liczne gro ludzi, którzy chcieliby jakiś zmian ale na obecną chwilę wolą się podporządkować bo chcieli by sobie przyexpić to coś się w końcu kiedyś stanie. Ale narazie będą lizać dupki i pokazywać się kto lepiej walczy za "Katrile".
|
A niby co ludzie maja wybierac ? Niektórzy nie angarzuja sie w gre tak bardzo jak inni np (katrila, pastuchy). Może niektórym wystarcza normalna gra na serwerze. Może niektórych to je**e ze inny miał pomysł i sobie zarabia kase a ja sobie pojde do normalnej roboty i tez zarobie. Może niektórzy lubią expic i level zdobywac. Tego nikt nie widzi aby lizanie dup widzicie. A że niektórzy ludzie liża mu dupe to ich sprawa, wszyscy wiedzą kto i kiedy. Niektórzy przyszli tu do swoich RL'i a nie zeby lizac dupe. Katrila moze jakis dyktator jest. Pewnie wyrzucił Sempiona za to że ludziom pomagał questy czyscic, Cieiceiboha że całydzien expil na necro a potem bohy dal potrzebujacym w carlin, xarete że kupil na allegro od smerfa kase i 50par bohów wystawil na lotri po symboliczne 1gp. Prawo dzungli najsilniejszy pozostanie.
@gensty
Tak to ja Yołen aka dziara. <shit> Rozpoznali mnie <mom?>