Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2009, 20:32   #16
Arathorn
Użytkownik Forum

Arathorn's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA

Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Zanim zacznie mi dawać kolejne rady to przeczytajcie chociaż poprzednie posty. Kawałek wcześniej już napisałem że byłem i jest to banalne, tyle że ogromnie kosztowne. Czytaj dwa moje posty wcześniej.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kropik Pokaż post
Tak próbujmy iść na niego z 28 lvlem Jakby sie przerzucił to nawet byś nie zauważył jakbyś combo dostał, a tak naprawdę DS'y mało zrobią, ludzie używają ich głównie do blocka a iciclem mu niewiele zrobisz
Jak już pisałem z icicle biję go po 100+ z reguły, do tego ds (próbowałem z jednym tylko) też bije po ~100.
Największym problemem jest to że jak się robi niewidzialny to ds przestaje go atakować i wraca do mnie, co często wiąże się z dostaniem z jakiegoś ataku obszarowego. Ale stojąc na utamie, nawet przy niepełnej manie mam spokojnie z 600++hp co w zupełności wsytarcza do zblokowania kilku ataków.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mistrz99 Pokaż post
Lols Chyba cie człowieku pojebało.
Weź mój kuzyn (60 druid nerana) to jak bił hero przez przypadek wlazł na schody zszedł i już reda miał (miał utamkę ,lol i jeszcze nie zdążył się exurnąć a tu jeb od hero i leży) Człowieku proponuję iść do psychologa
A to że twój kuzyn tak zrobił to już nie mój problem, podczas tych kilku minut jak z nim walczyłem to ani razu mi hp nie spadło poniżej zielonego a w ogóle raptem parę razy cała mana się skończyła.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabeko Pokaż post
jesli chcesz, to idz, ale na pojedynczy resp ktory sie znajduje po poludniowo wschodniej stronie od tych dwoch wiez, wbij utamo, wejdz na gore zrob 2 dsy i bij go tak, zeby nie dostawac dmg, bijac z icicle mysle ze go ubijesz
nie widze zadnych przeszkod dlaczego mialoby sie to nie udac, teraz tibia jest bardzo latwa a infernalist z dsami to pestka dodatkowo wez uhy bo dsa moze zjechac do reda a szkoda many na drugiego
Czytaj posty - już byłem Może niedługo się przejdę jeszcze raz, tym razem spróbuję z dwoma dsami i chyba na tym drugim single spawnie (na którejś z tych południowych wież też jest o ile pamiętem, tylko przez necro i jakieś syfy trzeba przejść). Na tym spawnie denerwowały mnie te 4 wieżyczki w rogach, sporo zasłaniają i do tego powodują że muszę co chwilę biegać.
Arathorn jest offline