Zanim zacznie mi dawać kolejne rady to przeczytajcie chociaż poprzednie posty. Kawałek wcześniej już napisałem że
byłem i jest to banalne, tyle że ogromnie kosztowne. Czytaj dwa moje posty wcześniej.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kropik
Tak próbujmy iść na niego z 28 lvlem  Jakby sie przerzucił to nawet byś nie zauważył jakbyś combo dostał, a tak naprawdę DS'y mało zrobią, ludzie używają ich głównie do blocka a iciclem mu niewiele zrobisz
|
Jak już pisałem z icicle biję go po 100+ z reguły, do tego ds (próbowałem z jednym tylko) też bije po ~100.
Największym problemem jest to że jak się robi niewidzialny to ds przestaje go atakować i wraca do mnie, co często wiąże się z dostaniem z jakiegoś ataku obszarowego. Ale stojąc na utamie, nawet przy niepełnej manie mam spokojnie z 600++hp co w zupełności wsytarcza do zblokowania kilku ataków.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mistrz99
Lols Chyba cie człowieku pojebało.
Weź mój kuzyn (60 druid nerana) to jak bił hero przez przypadek wlazł na schody zszedł i już reda miał (miał utamkę ,lol i jeszcze nie zdążył się exurnąć a tu jeb od hero i leży) Człowieku proponuję iść do psychologa
|
A to że twój kuzyn tak zrobił to już nie mój problem, podczas tych kilku minut jak z nim walczyłem to ani razu mi hp nie spadło poniżej zielonego a w ogóle raptem parę razy cała mana się skończyła.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabeko
jesli chcesz, to idz, ale na pojedynczy resp ktory sie znajduje po poludniowo wschodniej stronie od tych dwoch wiez, wbij utamo, wejdz na gore zrob 2 dsy i bij go tak, zeby nie dostawac dmg, bijac z icicle mysle ze go ubijesz
nie widze zadnych przeszkod dlaczego mialoby sie to nie udac, teraz tibia jest bardzo latwa a infernalist z dsami to pestka dodatkowo wez uhy bo dsa moze zjechac do reda a szkoda many na drugiego
|
Czytaj posty - już byłem

Może niedługo się przejdę jeszcze raz, tym razem spróbuję z dwoma dsami i chyba na tym drugim single spawnie (na którejś z tych południowych wież też jest o ile pamiętem, tylko przez necro i jakieś syfy trzeba przejść). Na tym spawnie denerwowały mnie te 4 wieżyczki w rogach, sporo zasłaniają i do tego powodują że muszę co chwilę biegać.