|  18-02-2009, 01:13 | #56 | 
	| Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 16 02 2006 Lokacja: Legionowo Wiek: 35 
 Posty: 1,529 Stan: Niegrający Profesja: Paladin Świat: Xerena Poziom: 64 Skille: 81 Poziom mag.: 16 | 

Cytuj: 

| 
					Oryginalnie napisane przez Barbar  Może twój dziadek, pradziadek walczył za naszą ojczyznę |  
	Cytuj: 

| 
					Oryginalnie napisane przez Nari  Skoro chwalisz tak przodków to racz spojrzeć na to, że nie tak wiele pokoleń przed I WŚ przez nich straciliśmy nasz kraj. Kłania się XVIII w., o ile się nie mylę. |  Fail...

Cytuj: 

| 
					Oryginalnie napisane przez Nari  Tak, przydałoby Ci się. W żaden sposób nie zaprzeczyłem żadnemu z tych twierdzeń, jedynie wyróżniłem to, że ktoś musiał również ten kraj stracić, co miało być swoistą aluzją wobec tego, że wypominanie nieważne jakich przodków i ich wyczynów moim zdaniem mija się z celem. Niestety jest to najwidoczniej wyższa jazda, niż ten szczyt czytania ze zrozumieniem, który najprawdopodobniej prezentujesz swoją osobą. |  chyba jednak mówił o konkretnych przodkach, i konkretnych "wyczynach"... Double fail...
				__________________"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN )
 -------------------------------------------------------------------------------
 | 
	|   |   |