Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2009, 21:11   #14061
Aran_Huges
Użytkownik Forum

Aran_Huges's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2008
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aran Huges
Profesja: Royal Paladin
Świat: Olympa
Poziom: 290
Skille: 110/86
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez masterkajt Pokaż post
no tak masz kolegów napisałem tych (13 i 14 ) ci to już wyżej przynajmniej dobrze ze to potwierdziłeś , tibijskij braci nie mam no niestety bo to tylko gra ale ty chyba ja za bardzo traktujesz serio bo ostatnio byleś 17h online a tak regularnie to po 10 h ;/ wiec masz na pewno dużo tibijskich braci gl ciekawe ile masz pal na semestr przez to gówno pamiętaj tibi się nigdy nie miesza do rl taka przestroga i nie napinaj się bo napinać się możesz do sowich plebow z bramy (13-14 letnich) dla których może jesteś bossem ;/ nawet w tibi zadajesz się z gówniarzerią tu tez masz status bossa ?
Jak nie umiesz czytać twój problem, jeśli nie zauważyłeś ferie były
Ch*j cie obchadzą moje stopnie i nie musisz mi pisać tego co ja napisałem tobie ;/ sam sie gubisz w tym co mowisz najpierw, mowisz ze mam kolegow a potem przybijasz mi to co ja napisalem o tobie mysl typie hehe mowisz ze to tylko gra a zaczynasz srac o tibie i klucisz sie na tibijskim forum buehehe jezeli jescze nie zauwazyles to sprawdz ile online w tym tygodniu bylem
tak jak napisalem wczesniej pisz w grze nie na forum
Aran_Huges jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.