Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2009, 09:54   #8781
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adedin Pokaż post
raz.
chwalimy się fragami bo nie zabijamy 150 masterem 60 mastera. Tutaj tkwi różnica. Myślę że wyprzedzę Twoje myśli, jesteśmy bałwanami latamy w kilku i do tego blokujemy się nobami. Nie widziałem jeszcze inteligenta który 60 masterkiem próbuje ściągnąć 150 mastera solo czy coś.

dwa.
jeśli wstawisz mi tutaj link do filmu, który pokaże nam jak 60 masterem zabić 150 ms - respekt. Kilka warunków filmiku - musi być on realny(potwierdzony frag), na tym 150 ms nie może grać 6-10 letnie dziecko które potrafi uciec lub walić ue we wszystkie strony aż się mu mana skończy i wtedy 60 master go wykańcza, 150 master nie może stać na afk. Kolega o wyższym poziomie musi walczyć z tym 60 masterem. Sam na sam tak samo jak 60 master.

trzy.
wiadome i nierealne jest zabicie(SOLO!) 60 magiem/paladynem/rycerzem 150 maga/paladyna/rycerza. A jako iż jest nas wielu, każdy chce sobie coś zabić, zbieramy się do kupy, bunkrujemy się i zabijamy bez litości. Jak wiadomo 'w kupie raźniej'. Jakbym chciał solo sobie kogoś zabić to wiadome że wybieram cele większe o max może 10 poziomów mniejsze/większe, gdy jestem w grupie - wybieram cel o wiele wyższym poziomie.

dziękuję za uwagę.
Kiepa buahah
Nic nie musze wstawiac, padacie jak inni i tyle ^^

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.