Temat: Only Hiberna
Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2009, 10:25   #3388
Baarni
Guest

Domyślny

Witam wszystkich Może mnie pamiętacie, może nie, ale też kiedyś grałem (dosłownie napi...). Tak więc myślę sobie - ja też wstawie pare ssków. Niestety nie odnalazłem tych najlepszych ss z którymi się chciałem z Wami podzielić. Ale poszukam i na pewno wstawie tam kiedyś. No to jazda ;]

Najstarszy screen jaki aktualnie posiadam, 2004 albo 2005 rok nie pamiętam już dokładnie.

Oj expiło się kiedyś na cyclo...

Ide se na bk... patrze do połowy zjechany. Zabiłem a tu prosze jaki loocik Troche uh mi poszło ale warto było.

Jakiś tam szajsowaty lvl

Of... do ok 95 lvla zawsze po huntach na ofie byłem na minusie (to jeszcze przed tym updatem dla knightów zwiększających ich siłę), nie rozumiem 60 lvl i w góre którzy się wody z pralki napili czy ch.. wie co i którzy płaczą że "dragi zajęte i nie da sie expić, a pozatym to kupie sobie sca bo bez tej broni gra nie ma sensu"... Kiedyś to się pizgało guardy, cyclo , of i nikt nie miał pretensji. A jak już ktoś się wybrał na dragi to d-lance włóż i módl się żeby nie być w ch... na minusie.

Ślub Fusiona w Thais

Pierwszy Orshabaal na serwerze zblokowany przez Pitchie a zajebany przez 3/4 Hiberny.

Tak jak mówiłem większość zdjęć gdzieś pogubiłem, troche lipne te co wstawiłem ale może komuś się spodobają.

Pozdrawiam
  Odpowiedz z Cytatem