Temat: Analfabeci
Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2009, 13:27   #46
-Gregory-
Użytkownik forum

-Gregory-'s Avatar

Data dołączenia: 10 02 2009
Lokacja: Katowice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Roger
Profesja: Knight
Świat: Astera
Pergamin

Cytuj:
Typowe gadanie dzieciaczka. Gdyby ich tu nie było, to w kraju panowałby taki chaos jakiego sobie nie wyobrażasz. Wiele robią, a to, że mija się to z twoimi oczekiwaniami to już twój problem. Zresztą proszę bardzo, ucz się, też zajdziesz wysoko i będziesz żył tak jak oni, czego widocznie bardzo im zazdrościsz.
Taa.... Donald chce pozbawić Policji funduszy , wojska też. Mówią że zaoszczędzili 6miliardów złotych na służbie zdrowia ale lekarze mają małe pensje , nie ma za co leczyć chorych ludzi! W kolejce na jedno głupie badanie czeka się min. miesiąc ! Drogi jakie mam ? Najgorsze w europie !
Tak więc dochodzę do wniosku że Polacy jako naród nie są wstanie porządnie rządzić. Dlaczego ?
-Byliśmy pod okupacją ponad 150lat !
-Podczas WW II Polska inteligencja została rozstrzelana , lub wywieziona do Oświęcimia !
Mamy za małe doświadczenie ! A to że I Prezydent który skończył ZAWODÓWKĘ i po prostu miał znajomych którzy po upadku PRL go wypromowali to jest coś strasznego ! Ja sądzę że nami powinni rządzić już chociażby Rosjanie ! Bo mają 250mln ludzi i tylko 6mln bezrobotnych a my mamy 48mln a 4,5mln bezrobotnych ! To tyle co mam do powiedzenia.

@Topic
Temat żałosny bo to że ktoś ma jakąś wadę to nie znaczy że ma być potępiany !
-Gregory- jest offline   Odpowiedz z Cytatem