Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2009, 14:46   #32
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown Pokaż post
Rofl, co tu dużo mówić - nauczyciel was strollował.
Jeżeli nie mieliście rozpraw intelektualnych pokroju "ta stara kurwa Kowalska dała mi trzy pyty", to wychowawczyni nie musiała czynić wam takiej złośliwości. Tak, złośliwości, bo to nie jej broszka. Zresztą każdy rozsądny rodzic wyśmieje takie pismo, a rozprawki nie pisz (chyba, że o dobrodziejstwach Internetu).

P.S: Przypominają mi się z czasów podstawówki (kiedy jeszcze na placach były dzieci), te wszystkie "powiem pani", gdy mój przyjaciel użył na podwórku bardziej siarczystego słowa w rozmowie ze mną, a któraś z koleżanek z jego klasy była niedaleko.
Pamiętaj, że jeśli to jest nauczyciel od polskiego, to zawsze może zadac rozprawkę jako zadanie domowe.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphino Pokaż post
Tam nic nie pisało na żadnego nauczyciela po prostu wyzywaliśmy się.
#up2
Tylko że to by wychodziło na to że ja coś jednak zrobiłem, mam swój honor...

#down
Ale moja wychowawczyni juz przed tym za nim zobaczyła naszą-klase.pl co tam piszemy itp.
Zadała rozprawkę, a parę dni później następną dla "wybranych osób"

Jeśli was to ciekawi :
1. Rozprawka (3 argumenty, temat " Być zawsze sobą- czy to łatwe, czy trudne? I czy zawsze na się to udaje? ") Oczywiście napisałem
2. Rozprawka (5 argumentów, temat " Jaki jest mój stosunek do wulgaryzmów? ", argumenty mają być poparte z historii, literatury i życia)
Inteligentny temat rozprawki... xD