Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2009, 10:53   #2876
eXorcist
Użytkownik Forum

eXorcist's Avatar

Data dołączenia: 19 02 2009

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir'Aegon
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zmycha Pokaż post
Tak czytam, czytam i dochodzę do wniosku, że tępy jesteś... Zjedź mnie! Ignore na wstępie :*...
/Ferax/
Niby po co? Prowokacja?

Kto się "pluć" zaczął do mnie? Jakby nie on to by było 2 strony mniej postów.

Zresztą Esprit, to baaardzo kontrowersyjna osoba:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Esprit Pokaż post
Twoja mama http://nasza-klasa.pl/profile/23165628/gallery/1?page=2

Jakbyś jebańcu był obeznany w temacie Szkapa już nie gra i wy*******aj stąd leszczu wyjebany przez 3 starych.

Pierdolony forumowy trol to ty zajebana kurwo. Spamujesz tu jak dziwka cyckami na A1, schowaj sie w domu i stąd wy*******aj. Myślisz, że jesteś pro bo masz konto na forum tibia pl.

Ciekawe posty piszesz gównojadzie, nie ma czegoś takiego jak zakład prezerwatyw. Lansujesz się swoim 47 paladynem po carlin, napinasz na forum, nie jeden taki tu był i wychodził po tygodniu. Używasz słów, których znaczenia zapewne nie rozumiesz, więc zamknij ryj, walisz więcej postów niż ja na 1 stronie.

Ja wiem co pisze, w przeciwieństwie do ciebie, więc kolejna porażka z twojej strony.

You Fail , kto zaczął hahahahha podstawówka rox nie moge spadłem z krzesła. Coś ci fake nie wyszedł. Czemu usunąłeś nick swojego paladyna , no cóż 47 lev nie ma się co chwalić.

A gdzie ty widzisz błąd ortograficzny dzieciuchu.

Czy ty jesteś popierdolony ? Zrobiłeś fake i myślisz, że jesteś mądry, jest coś takiego jak przywracanie oryginalnych postów.
Jak widać jego poziom kultury sięga dna. Nie tylko w stosunku do mnie, bo nie chce mi się przeszukiwać całego tematu z jego wypowiedziami (95% jego postów to ubliżanie innym). Ja też nie jestem lepszy, ale przyznaję się bez bicia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa Pokaż post
Zobaczyłem tylko falę po 10 postów Majka/tego nowego to nie musiałem tego nawet czytać, żeby ręce same się załamywały
A ty nie komentuj, bo nie obchodzi mnie Twoje zdanie innych chyba też. Ty, Zrywna Szkapa i zmycha jesteście "po jednych pieniądzach".

Zmycha:

Edit.
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=5849244
lol? W każdym poście kogoś bluzgał.

Ostatnio edytowany przez eXorcist - 20-02-2009 o 11:42.
eXorcist jest offline   Odpowiedz z Cytatem