Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2009, 13:12   #6787
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
1. Pewnego ladnego zimowego wieczoru postanowilem zadzwonic do japonek roznych poprzez skype, nikt nie odbieral mimo ze zmienilem se dane na hideki ryuuga (tak jedna z tozsamosci L), ale chyba wiekszosc spala bo u nich chyba inna strefa czasowa i pewnie bylo ledwo co rano, no to sie nie dziwie...
Lól.
Po pierwsze - Oni mają UTC +9. My UTC +1/+2 (Jakoś to jest z tym czasem letnim i zimowym).
Więc mogłeś dzwonić późno - to raz.
Dwa - ja tam nie widziałbym powodu, żeby odbierać rozmowy od nieznajomych, one mogły wyjść z takiego samego założenia.
Cytuj:
2. No i pare dni pozniej dzwoni do mnie jakas manuwa ze Szwecji i mowi ze pochodzi z Japonii ale przeprowadzila sie do Szwecji jakbyla mala... No to ok...
Zaczalem pierd**** jej ze mam death note i ze oogolnie jestem takim Kirą i ze mam wlasniego shinigami, cos wierzyc sie jej nie chcialo jednak zbajerowalem ja dosyc i moze miala potem jakies watpliwosci. Oczywiscie rozmawailem z nia po angielsku uzywajac nieraz jakis tych zwrotow japonskich dla wiarygodnosci... Potem zaprosila mnie i kuzyna na konferencje,
noi tam byli jej znajomi i zaczeli ze mna rozmawiac tak ogolnie, gdy powiedzialem ze w hooya ich zrobilem i ze z PL jestem zaczeli mnie wyzywac wiec juz skonczylem jako urazone biedne dziecko neo... Lecz sie nie dziwie, bo szwedzi jak to szwedzi sa pojebani...
To ty masz coś nierówno pod sufitem, bo ty zacząłeś wkręcac i pieprzyć, a potem dziwisz się, że zareagowali jak zareagowali.
Cytuj:
Dzwoni do mnie jakas czysto-krwista japonka, nawet w opisie swoje zdjecie dala to taka słodka ze tak powiem...Pierw na czacie rozmowa, noi zaczelo sie ze nie mam japonskiego zainstalowanego i mi kwadraciki wyskakuja a ja qrwa nie wiem co pisze, to powiedzialem jej zeby pisala tymi nie wiem jak sie u nich to nazywa ale chodzi mi o te slowa... To zaczela cos pisac, raz po angielsku, raz po japonsku.... Potem z kolega zapraszam ja do konferencji tam gadam se z kolesiem po angielsku i chyba bylo za szybko cos dla niej bo nic nie rozumiala no ale tam jebac... to na koniec powiedzialem ze jestesmy z polski to zaczela sie czesciej odzywac i sie tak pytac... Potem poszedlem spac, ale zanim to zrobilem napisalem ze przyjade do niej i sie z nia ozenie... Wczoraj patrze na skype a ona ze usunela mnie ze znajomych... Wiec chyba mnie nie lubi albo cos ;/
Jakby mi koleś robił takie rzeczy - bym zareagował tak samo. Jeszcze jakby pisał z dupy, że się ze mną ożeni.
No po**b jakiś - paszoł won z mojego skype xD

Cytuj:
Dlatego mowie wam ze nie jestesmy raczej lubianym narodem w Azji ale ofc to moje argumenty tylko...
Bullshit. Bardziej subiektywnego wniosku nie mogłeś wyciągnąć. A jeśli chodzi o japończyków - młodzi są bardzo pro-amerykańscy i pro-europejscy. Chyba, ze robisz takie idiotyzmy jak przedtem.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem