Cytuj:
Zaczalem pierd**** jej ze mam death note i ze oogolnie jestem takim Kirą i ze mam wlasniego shinigami, cos wierzyc sie jej nie chcialo jednak zbajerowalem ja dosyc i moze miala potem jakies watpliwosci. Oczywiscie rozmawailem z nia po angielsku uzywajac nieraz jakis tych zwrotow japonskich dla wiarygodnosci... Potem zaprosila mnie i kuzyna na konferencje,
noi tam byli jej znajomi i zaczeli ze mna rozmawiac tak ogolnie, gdy powiedzialem ze w hooya ich zrobilem i ze z PL jestem zaczeli mnie wyzywac wiec juz skonczylem jako urazone biedne dziecko neo... Lecz sie nie dziwie, bo szwedzi jak to szwedzi sa pojebani...
|
Traktuja cie jak debila gdy mowisz ze jestes PL bo juz jakis PL debil przed toba udowodnil swoj debilizm wiec ty swojego juz im udowadniac nie musisz... Haha.
Cytuj:
Bullshit. Bardziej subiektywnego wniosku nie mogłeś wyciągnąć. A jeśli chodzi o japończyków - młodzi są bardzo pro-amerykańscy i pro-europejscy. Chyba, ze robisz takie idiotyzmy jak przedtem.
|
+1
Do tego wczoraj mielismy grupe malezyjczykow w kuchni, bo Sue jest z malezji i zaprosila znajomych. Calkiem spoko ludzie i zadnych uprzedzen. Tylko chinczycy sie zwykle dystansuja, ale to juz co innego. Reszta azjii nie ma problemow z europa czy ameryka, a jedynie z debilami wszelkiej masci.