Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2009, 15:36   #6789
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Zaczalem pierd**** jej ze mam death note i ze oogolnie jestem takim Kirą i ze mam wlasniego shinigami, cos wierzyc sie jej nie chcialo jednak zbajerowalem ja dosyc i moze miala potem jakies watpliwosci. Oczywiscie rozmawailem z nia po angielsku uzywajac nieraz jakis tych zwrotow japonskich dla wiarygodnosci... Potem zaprosila mnie i kuzyna na konferencje,
noi tam byli jej znajomi i zaczeli ze mna rozmawiac tak ogolnie, gdy powiedzialem ze w hooya ich zrobilem i ze z PL jestem zaczeli mnie wyzywac wiec juz skonczylem jako urazone biedne dziecko neo... Lecz sie nie dziwie, bo szwedzi jak to szwedzi sa pojebani...
Traktuja cie jak debila gdy mowisz ze jestes PL bo juz jakis PL debil przed toba udowodnil swoj debilizm wiec ty swojego juz im udowadniac nie musisz... Haha.

Cytuj:
Bullshit. Bardziej subiektywnego wniosku nie mogłeś wyciągnąć. A jeśli chodzi o japończyków - młodzi są bardzo pro-amerykańscy i pro-europejscy. Chyba, ze robisz takie idiotyzmy jak przedtem.
+1

Do tego wczoraj mielismy grupe malezyjczykow w kuchni, bo Sue jest z malezji i zaprosila znajomych. Calkiem spoko ludzie i zadnych uprzedzen. Tylko chinczycy sie zwykle dystansuja, ale to juz co innego. Reszta azjii nie ma problemow z europa czy ameryka, a jedynie z debilami wszelkiej masci.