Zobacz pojedynczy post
stary 21-02-2009, 13:07   #8822
Diego325
Użytkownik Forum

Diego325's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: -----
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pippah Pokaż post
AAAAAAAAA
I JESZCZE JEDNO niewiem jak wy ale dlamnie rooooccckkkooowanie czyjejs postaci to to jest ponizenie sie do najgorszego dziadostwa w tej grze nawet najgorszy haker okradnie postac i ja zostawi tylo ten ktory nie potrafi dac sobie rady w grze i jest NOOOOOOOOOOBEM ktory nie ma pojecia ile trzeba poswiecic czasu ,inteligencji i pomocy innym gracza zeby zostac PRO graczem moze to zrobic
Nawet gdym mial pasy CHEALIE, MENDILA , HUXY czy innych wysoko lvl graczy nigdy bym ich nie ROOOKOWAL bo to tylko gra na ktora tzrba pracowac zeby cos osiagnac ci co rokuja sa poprostu DNEM SPOLECZNYM to co robia w tej grze przenasza w RL i tam sa NIKIM i taki pozostana dopuki nie naucz sie ZYCIA

CYA
Poświęciłem mnóstwo czasu, tonę inteligencji a pomagania innym nawet nie zliczę. W końcu zostałem Pro graczem!!! Niestety taki nooob który nie ma pojęcia ile musiałem na to pracować zdradził i zostałem hunted i nie mogę grać! Dno społeczne z niego, to przecież tylko gra ale tyle pracowałem na to a teraz hunted przez niego :/

Pewnie to co zrobił przeniósł na rl i tam też kapuje kogo się da. Ale co mnie to obchodzi, jak on jest pewnie nikim i taki pozostanie, dopóki nie nauczy się życia :/

Zmień dilera i ogarnij się.

Donosicielstwo jest gorsze od rookowania. Mówisz jakby Xandar był w porządku i tu nagle złe Polaki go hackneły.

Jak mu było źle to mógł od razu wstąpić otwarcie do Animy i walczyć.
Diego325 jest offline   Odpowiedz z Cytatem