Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lentylki
ale Ty fajtre pier... glupoty ,sam sie ostatnio chwaliles ze masz elf bota i jak to Ty teraz nie botujesz Swoich cash makerow  i powiedz lepiej nam jakie miales klopoty z elfem ?:>
|
Wow ale ty "ogarniety" gdyby nie to ze oni maja elfa to ja bym go nie mial proste.Tak samo bylo z ng,dopoki nie bylo od ch... ek'ow z dupy to nie bocilem ale musialem zaczac by za bardzo nie odstawac. Co do cash makerow to niedlugo bedzie lepszy sposob na hajs niz cashmakery ;> i nie wiem jakie glupoty wyciagnales na podstawie mojego posta,chcialem cos napisac ale sie powstrzymalem bo jednak nie warto pisac opinii typu co by bylo gdyby,chociaz bardzo mnie to nurtuje jakby to wszystko wygladalo gdyby obie strony wyszly bez wspomagaczy.
Btw. nigdy sie nie chwalilem ze mam elfa,moglem powiedziec ze mam,ale nie chwalilem to nie jest dla mnie powod do dumy i nie rosnie mi od tego pala jak co niektorym,klopoty mialem z elfem,ale juz nie mam. A u ciebie jak klopoty z jajkami,bo nigdzie nie widze nicku a anonimowa napinka = siema,boje sie przedstawic swoja prawdziwa twarz i dissuje cie wiedzac ze unikne konsekwencji. Ogolem proboje skonczyc z moja forumowa maska przemadrzalego boba,ktorego nikt nie przegada,ale ludzie twojego pokroju mi w tym przeszkadzaja ;P ktos ma jakies jeszcze obiekcje do mnie,chetnie odpisze pozniej,bo denerwuja mnie ludzie co p'dola gowno wiedzac (chociaz obiektywnie patrzac tez mi sie zdarza polegac na informacjach z drugiej reki i za czesto prowokuje ludzi ;p).