Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Verano
Omfg ,Wy dalej swoje ... Ja nie mowie teraz o tym,czy my bez nich wyjdziemy czy nie ,bo nie o tym byl moj post,tylko staram sie wytlumaczyc Medivhowi ,ze na naszych akcjach na 40 osob,nie gra 30 z innych servow, tylko graja zaledwie 4 osoby ... zreszta nvm ...
|
Oni dobrze wiedza kto gra na waszych charach i co sie dzieje, medivh nigdzie nie napisal ze bardzo duzo osob gra na waszych charach tylko ze bez tych 4 osob to nawet bys 1sqm z depo nie wyszedl. Bo jest BSP z ktorym wtedy na opena wychodzicie (kozak style sie wlacza wtedy) , jest don, raul i maus z ktorymi zrobicie massloga i pojdziecie do defa. Ostatnio z mausem nie poszliscie w defa i widac jak to sie skonczylo. W IT nie ma tak ze musi byc luki na vencie zeby ktos od nich pz zrobil, chca to robia nie musza czekac na kogos. Niby tylko 4 osoby a ile to znaczy dla was.
theos - bsp
fosfik- don
maly gruby knight - wuteva albo dona brat
ljubo - wuteva aka myslalem ze mam inq i po blessy poszedlem tam
leszczu - raul aka zostalem wyjebany przez zombolola (almost 1 raz w zyciu zombol plan prawie nie fail ale sauron wkroczyl do akcji i zombol oddal itemy)
haalis - rafa aka konczylem 1212122 times z tibia i retired jestem (nie uzywam elf bota hah)
polo enmo - maus
Van Hels'ing - chuj wie
To juz masz 8 osob z innych servow a nie 4 od ktorych jestescie uzaleznieni ;/