Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2009, 14:14   #402
kropik
Użytkownik Forum

kropik's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2008
Lokacja: ...

Stan: Na Emeryturze
Imię: re
Gildia: ta
Świat: rd
Poziom: ed
Domyślny

Ja myślę że przydały by się nowe potworki na rooku bo na moim 17 lvl rookstayerem trudno wbić lvl na czymkolwiek, 3/4 hitów na minosa z katany idą na armor, jedyny sposób żeby go ubić to speary, dodałbym tak:

Elf: Loota z niego bow przez co urozmaicenie "dystansówek" na rookgardzie (Da się i tak już kupić ale drogo i połowa graczy nie wie jak), do tego longsword i mielibyśmy lepszą broń

Dwarf: Loota z niego cooper shield przez co byłby łatwiejszy do zdobycia bo jego teraźniejsze ceny są bardzo wysokie jak na rook (Na luminerze idą 100-350gp) oraz dwarfy mogły by być dobrym expem bo mało biją, duży exp i duży def mają (można było by w teamie chodzić)

Minotaur Archer: Byłby wyzwaniem dla rookstayerów, dobre itemki lecą z niego ale nie będzie narzekania że rook jest zepsuty bo minotaur archer będzie trudny do ubicia

Amazon: Jest słaba, dobry exp oraz czasem wypada small ruby przez co kolekcjonerzy "rarów rookgardowych" mogli by dużo za to płacić

Jeszcze taki quest:

Rookgaard Annihilator:

Wygląda tak jak normalny tyle że zamiast demonów mogłyby być Mino magi nagroda to do wyboru: Jagged sword, Steel axe, daramanian mace (czy jakoś tak), brass armor lub doll
ej mi tez ;<
kropik jest offline   Odpowiedz z Cytatem