Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2009, 17:00   #76
Frezko
Użytkownik Forum

Frezko's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Venore

Stan: Usunięty
Imię: Ferionix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 30/30
Poziom mag.: 78
Frezko ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mevalo Pokaż post
Nie czytalem wszystkich postow i nie jestem pro elo mastah gracz ale gram od ok. 7.6 nawet wczesniej ale to byly czasy mojego noobienia tzn przechodzenie rooka trwalo tydzien a na red hp puszczalem exita ale to nie o tym rzecz. Ktos tu powiedzial ... ze czasy sorca to czasy od 7.6 do 7.92 o ile sie nie myle tibia 8.0 to kompletny czas palladynow dlaczego? ludzie zmieniajace prof to tzn dzieci updatu.... pallek i knight w czsach 7.6 - 7.92 to byla kompletna masakra, pallek ktory z bolta walna w draga na ok. 100 lvlu hit. 150- to bylo cos sorc w draga z visa po 200+ to bylo nic dla niego ofc. Ogladalem niegdys film nemtora lub kogos z jego teamu wtedy mial ok. 220 ms podszedl do 100 rpka nacisnal swoj pro elo hotkey z ue i bylo po nim gdy knightowie i palkowie biegali za nim po calej mapie nie mogac go zlozyc. 8.0? palladyn najlepsze profesja- royal speary mialy cala odleglosc i wlasnie wtedy walniecie 250+ z rsa ktory kosztuje 25? czy 15 gp w sklepie (nie pamietam juz bo w tibie nie gram, na rlu ofc) to bylo nic, sorc w draga z visa ledwo po 150 wjezdzal:>> a teraz? teraz wg mnie jest balans profesji, faktem jest iz sorc moze wbic troszke wiecej expa niz pall czy knight ale to nie sa takie wielkie "sumy expa". Jak i gdzie? sorc- frosty ue, drud- wrle z sd, knight-forsty exori gran z sio lub bez, pallek to samo na frostach z assow + exori san. W pvp nie ma rowniez az takie duzej roznicy. Faktem jest ze pallek niestety ma najslabsze leczenie jednak mysle ze cipsoft to jakos poprawi i dla knighta nowe lub o wiele lepsze potiony)
ta ale w tedy palkiem się lepiej grało niż teraz