22-02-2009, 19:56
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
|
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Krystian, 17 lat, muzyka & koszykówka & piłka nożna. Jestem jednym z najlepszych uczniów w klasie, od 10 lat uczę się języka angielskiego.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Forum przeglądam od 3 lat, na razie bez sukcesów. Byłem moderatorem na rookgaard.pl.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcia itp)
W Tibię gram od 3 lat. Najwyższy posiadany przeze mnie poziom to 127.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Chciałbym pomagać w rozwijaniu się strony, pomagać w projektach itp.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Sądzę że nadaje się na tą pozycję, ponieważ wywiązuje się ze swoich obowiązków, jestem pracowity, pomagam innym i dążę do postawionych sobie celów.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Poprawić funkcjonowanie strony, ogólnie "podreperować" niektóre rzeczy.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Tłumaczeniem tekstów, tworzeniem ogłoszeń, bannerów i innych podobnych rzeczy.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Nadaję się na pozycję supportera, ponieważ można na mnie polegać, nigdy nie rzucam słów na wiatr, dotrzymuje słowa, jestem skory do pomocy, mam mnóstwo pomysłów które po zrealizowaniu na pewno okażą się dobrymi projektami itp. Bardzo przydatną rzeczą w dzisiejszych czasach jest znajomość języka, a jako że języka ang. uczę się praktycznie od przedszkola, na pewno do czegoś się przydam.
K.Jay
Ostatnio edytowany przez K.Jay - 22-02-2009 o 19:57.
Powód: Błąd.
|
|
|