1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Bartosz, lat 17 (w kwietniu 18). Moje zainteresowania to muzyka z przełomu lat 60 - 89, głównie rock klasyczny oraz siatkówka. Aktualnie ucze się w Sixth Formie, rocznik 12 w Anglii, pracuję również w szkolnych dyżurach podczas lunchu.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Jestem aktywny na tibia.pl, mimo 4 lat bycia na tym forum nie otrzymałem żadnych sukcesów. Byłem również moderatorem (8 miesięcy) i administratorem (2 miesiące) polskiej strony o Rookgaardzie (Rookgaard.pl).
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcia itp)
Posiadam 73 Rookstayera, znany z licznych combosów, najlepszy none na Calmerze. Gram na tej wyspie ponad 3 lata.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Jestem w stanie zająć się sprawami związanymi z Rookgaardem.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Tak, gdyż mam spore doświadczenie o Rookgaardzie oraz przebieg jej zmiany.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Rozwinąć więcej informacji związanych z Rookgaardem.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Edycją istniejących artykułów lub tworzeniem nowych, informacje dotyczące Rookgaardu oraz różnymi ciekawostkami.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Wiele doczynienia miałem ze stroną Rookgaard.pl, zwłaszcza tworzenie stron (takie, jak Questy, przedmioty, artykuły). Przez ten czas większość użytkowników zdobyło we mnie zaufanie i poparcie. Tym samym nie olewam swoich obowiązków i robię to, co do mnie należy.