Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2009, 22:37   #13627
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomkooo Pokaż post
@dopalacz.Vis
Ja ci nie wjeżdżałem na starych no ale trudno .... i tak jesteś jednokomórkowcem ;sss

A i dalej uważam ,że to co powiedziałeś nie było śmieszne !
Heh, Ty wrzuciłes zdjecie gdzie dziecko dzgneło sie widelcem w nosa, ja sie broniłem, że mama Ci widelcem krople do nosa wpuszcza. Nie uważam żeby to był jakis straszliwy/wulgarny pojazd po Twojej matce, bo na tym forum o wiele gorsze były a ten był raczej lajtowy niż chamski.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thaerus Pokaż post
@dopalacz.vis
Moze i masz troche racji ale jakos was bardziej nie lubie niz nawet jebanego zlodziejstwa tak wiec musialem sie z kims polaczyc zeby moc cos zdzialac. Z furory odszedlem sam bo doszedlem do wojny ktorej nie mielismy prawa wygrac i wcale mnie to nie martwi. Nie bawi mnie meczenie sie z 12 latkami z przerosnietymi ambicjami a na furorze takich osob nie brakuje
Ja też troche osób nie lubie z vision&dussk ale jakos potrafie/potrafimy sie dogadac że nie musze ich zabijac ewentualnie ich ignoruje i nie wchodzimy sobie w droge. Zamiast sie jakos dogadac(a można było) jak ludzi to sie wszystko popieprzyło. No ale cóż, taka jest gra. A że wasz lider Betti jeszcze na rozgrzanie wojny dorzucił takiego bonusa to wybacz, ale dla mnie nie jestescie postrzegani w dobrym świetle.

Co do tych 12latków(wydaje mi sie że chodzi Ci o Zwidka juniora) może jest troche dzieciny podjaraniy tą grą niż reszta ale Katrila trzyma go w ryzach i nie wydaje mi sie żeby on uprzykrzał życie innym graczom ani kozaczył na maxa . A taki Maria Frezer ? Twoim zdaniem był on ok i to nie jego wina, że od niego to wszystko sie zaczeło ?

stonki:
-linari_back , DION
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem