Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2009, 23:37   #13628
Anegdociarz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2009

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thaerus Pokaż post
@dopalacz.vis
Moze i masz troche racji ale jakos was bardziej nie lubie niz nawet jebanego zlodziejstwa tak wiec musialem sie z kims polaczyc zeby moc cos zdzialac. Z furory odszedlem sam bo doszedlem do wojny ktorej nie mielismy prawa wygrac i wcale mnie to nie martwi. Nie bawi mnie meczenie sie z 12 latkami z przerosnietymi ambicjami a na furorze takich osob nie brakuje
Dokładnie, to, że jest/było kilku frajerów w DR, to nie znaczy, że należy ich wszystkich wrzucać do jednego worka. Uwierz mi dopalacz, że wielu jest uczciwych i dojrzałych ludzi w DR, którzy mieli dość chamstwa/dzieciarni a szczególnie PA (lub wszystko naraz) jakie czyniło i nadal czyni Vision. Oczywiście, nie na wszystkich i nie przeciwko wszystkim, ale na wielu osobach tak.

Fakt, że chłopaczki wywołały wojnę mając baaardzo nikłe szanse, zasługuje tylko wręcz na pochwałę, bo walczyli/walczą za pewne ideały. Teraz w sumie mają dwa wyjścia - albo będą po kolei się sprzedawać, po czym część z nich dostanie naklejki "neutrala" i tak będą traktowani jak podnóżki lub dostaną exp locka, albo wręcz przeciwnie - będą raz na jakiś czas coś próbować ogarnąć. Mogą też zrobić krótką przerwę, przemyśleć taktyki, poduczyć się zgrania w pvp i będą próbować znów walczyć by zachować twarz. Czy DR powstanie?

Na te i inne pytania odpiowiedzi znajdziemy już wkrótce.