Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beliten
Ago widzę że naprawdę się napompowałeś i zgrywasz takiego cwaniaka jakiego jeszcze na candi nie było.
Myślałem że jesteś chłoptasiem który próbuje coś osiągnąć mając połowę Candi za wrogów (sytuacja z przed pół roku, kiedy to postanowiłeś stać się macho i przeciwstawić się urojonym wrogom), ale nie, ty wolisz zgrywać "Wielkiego szefa" który poprzez co raz to nowe kłamstwa (będę robił poi za 300 k tylko mi nie wbijajcie <na za jutrze widzę poi -280k>) i skamlenia (twoi ludzie wbijają mi na fd, proszę pomóż bo wbije ci na poi i na inq <które to dziwo będziesz robił niedługo; powodzenia>) próbuje pokazać że głową sięga po nad stół
Ago koniec usprawiedliwień i twych wiecznych głupio-mądrych cwaniackich wypowiedzi, dziś pozyskałeś kolejnych wrogów.
Ahh i proszę nie pisz mi znów zdań typu "a myślałem że jesteśmy przyjaciółmi", bo to i tak niczego to nie zmieni.
/5275/lvl235.png[/IMG][/url]
|
napewno nie pisalem ze jestesmy przyjaciólmi,a twoje skomlenia na tym forum to jakies bzdety,pisalem ze staralem sie trzymac porzadek z wami a ze zaczeliscie od*******ac to bywa
ps.wrogami bylismy juz od czasu kozaczenia twojej gildi i zadnych reakcji z waszej strony

a co do kozaków,zstanów sie nad soba/wami wielcy ludzie i tkest od szkolnego'ucznia pana allegro "dajesz 300k poi albo to jest twoje ostatnie"gorsze niz przykre
jesli co kolwiek checie jescze madrego powiedziec to piszcie na priv bo nie sadze aby ludzie chcieli patrzyc na taki plebs jakim jestescie