Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2009, 22:56   #13631
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anegdociarz Pokaż post
Dokładnie, to, że jest/było kilku frajerów w DR, to nie znaczy, że należy ich wszystkich wrzucać do jednego worka. Uwierz mi dopalacz, że wielu jest uczciwych i dojrzałych ludzi w DR, którzy mieli dość chamstwa/dzieciarni a szczególnie PA (lub wszystko naraz) jakie czyniło i nadal czyni Vision. Oczywiście, nie na wszystkich i nie przeciwko wszystkim, ale na wielu osobach tak.

Fakt, że chłopaczki wywołały wojnę mając baaardzo nikłe szanse, zasługuje tylko wręcz na pochwałę, bo walczyli/walczą za pewne ideały.
Pewnie i masz racja żeby ich wszystkich raczej nie wrzucac do jednego wora. Ale oni doszli do nich (RL'e,kumple tibijscy) i zarazem to zaakceptowali złodziejstwo. Ja tam wole siedziec z dzieciakami w gildi niż z dorosłym Fishkela co był dwulicowy aż do końca.

Na każdym serwerze jest PA w mniejszym lub w wiekszym stopniu i wierz mi że jeżeli naprawde było by duże PA na furorze, to Vision nie utrzymywało by tak długo serwera. Wszyscy widzą jak skonczyli pastuchy i reszta "wielki" graczy. Zauważ że jak w Vision ktos robił znaczne PA (sempion, cicieboh,xareta) to katrila go usuwał . A że chłopaki z vis/duss czasem zrobia PA to raczej normalne wkoncu są w najmocniejszej gildi i czasem im sie zdarzy wiec nie wiem w czym wy widzicie problem.

Chciałbym jeszcze żebyś przybliżył mi te ideły którymi DR sie kierowało przechodząc na 2gą stronę .

stonki:
-linari_back , DION
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem